Înscrie-te la „Școala pentru presa responsabilă ” și câștigă o vizită de studiu în Lituania

AO Centrul Media pentru Tineri și Eastern Europe Studies Centre (EESC) readuc în Moldova „Școala pentru presă responsabilă”, instruire de două zile, pentru actuali și viitori jurnaliști, interesați de specificul jurnalismului în Europa de Est. Ediția din 2018 are subiectul -„Intervievarea și metodele de obținere a informațiilor”.
În cadrul trainingului susținut de către formatori din Lituania, tinerii jurnaliști vor discuta despre standardele jurnalismului de calitate, respectarea normelor etice, depistarea datelor care dezinformează, metodele de intervievare și de elaborare a unui interviu, competențele jurnalistului în fața manipulării și a situațiilor de conflict.
După training, participanții vor fi susținuți să creeze propriile materiale de presă, pe care le vor înscrie la concurs. Autorul celui mai reușit material va efectua o vizită de studiu în Lituania.
Participanți: jurnaliști cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani, din orice regiune a țării.
Condițiile de înscriere le citiți pe https://voceatinerilor.md/inscrie-te-la-scoala-pentru-presa-responsabila-si-castiga-o-vizita-de-studiu-in-lituania/


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *