Faceți cunoștință: Liuba TOFAN, tânăra care-și dorește să fie vocea cartierului său

Liuba Tofan
Liuba Tofan

Continuă să vină mesajele de la tinerii ce-și doresc să fie cetățeni activi și să ni se alăture pentru a fi, împreună, o voce mai puternică.

Liuba Tofan
Liuba Tofan

Astăzi vă propunem să faceți cunoștință cu Liuba Tofan.
Are 28 de ani, studii în domeniul jurnalismului și a lucrat anterior la Consiliul raional Ungheni.
În prezent, este în căutarea unor noi experiențe. Este mamă a trei copii, iar problemele orașului Ungheni nu o lasă indiferentă, pentru că, zice ea, își dorește un viitor mai bun pentru ea, pentru copiii ei, dar și pentru întreaga comunitate.
Iată mesajul pe care ni l-a expediat:
De ce vreau să particip în cadrul proiectului ”Vocea cartierului tău”? E simplu! Pentru că VREAU, AM DREPTUL și E TIMPUL să fiu un cetățean activ.
Vreau să revin la prima mea pasiune – blogging, am dreptul să mă exprim și să fiu vocea cartierului meu – Dănuțeni. E timpul ca vocea locuitorilor de aici să fie auzită.
Reamintim că redacția ”Expresul” a făcut un apel către tinerii ungheneni, cu vârsta cuprinsă între 15 și 35 de ani, de a ni se alătura și a fi, împreună, parte a proiectului „Vocea cartierului tău”, realizat în cadrul Programului ”Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO ”Centrul Media pentru Tineri”, finanțat de Uniunea Europeană, solicitările continuă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *