Fundația Est-Europeană, cu sprijinul Uniunii Europene, anunță 5 Concursuri de granturi pentru organizațiile societății civile de nivel local

Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Asociația Businessului European, HelpAge International, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Centrul pentru Inovație și Dezvoltare Socială anunță 5 concursuri de granturi în cadrul proiectului „Societatea civilă contribuie la dezvoltarea socială și economică a țării”. Proiectul este susținut financiar de Uniunea Europeană.
Concursurile de granturi vizează următoarele domenii:

  1. Crearea Centrelor de suport în afaceri.
  2. Susținerea activităților de Antreprenoriat Social.
  3. Crearea și dezvoltarea Parteneriatelor Locale pentru reducerea inegalităților și asigurarea. unei piețe a muncii incluzive la nivel local.
  4. Susținerea învățării pe tot parcursul vieții și a securității economice.
  5. Crearea Fondurilor de susținere a antreprenoriatului pentru tineri.

 Condițiile de participare la concursuri, Termenii de referință și alte detalii privind dosarul de aplicare pot fi accesate pe site-ul web al Fundației Est-Europene ( www.eef.md ) la categoria Anunțuri, subcategoria Oportunități de finanțare.
Propunerile de proiect pot fi transmise prin e-mail la adresa concurs@eef.md  sau prin poștă la adresa:  Fundația Est- Europeană, strada 31 August 1989″, nr. 98, etaj 3, MD-2004, Chișinău, Republica Moldova, sau depuse personal la aceeași adresă.
Data limită de depunere a propunerilor de proiecte este 30 aprilie 2018, ora 23:59.

Imagine: politik.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

  • domnule primar ziceti ca e oras european…..intrarea in oras e dezastru…am fost azi la kirileni si inapoi am intrat e mai ceva decit pe trasa busila kirileni….am intrat intro borta grozava sint sigur ca nu va place….dar e rusine

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *