A încercat să treacă frontiera cu haşişul ascuns în pantofi

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager într-un autoturism marca Volkswagen. Având un comportament ciudat, asemănător unei persoane care este consumatoare de substanţe stupefiante, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui unui control amănunţit asupra acestuia.
În urma controlului, autorităţile de frontieră au descoperit, în interiorul pantofului tip sport de la piciorul drept, sub unul din branţuri, un plic din material de plastic transparent care conţinea 5 grame de substanţă solidă, de culoare maronie.
Tânărul a declarat că substanţa din plic reprezintă haşiş şi a cumpărat-o pentru consum propriu din Franţa, în schimbul sumei de 10 euro, el fiind consumator de droguri de aproximativ 8 ani.
Persoana este audiată de către procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi, structură abilitată să efectueze cercetări în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de cumpărarea, transportarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu fără drept. Totodată, substanța descoperită a fost ridicată, ambalată, sigilată și predată spre expertizare procurorilor din cadrul aceleiaşi structuri.
Cercetările în cauză sunt continuate de procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Iaşi, la finalizare urmând sa fie luate măsurile legale ce se impun.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *