Parcul orașului Nisporeni. Un proiect ambițios, ce se dorește implementat aici și acum

Primarul de Nisporeni, Grigore Robu, a anunțat oficial, la început de an, că-și dorește în localitatea pe care o gestionează un parc modern, cu toate cele necesare, pentru ca lumea să aibă unde se odihni, unde să-și petreacă frumos timpul liber, alături de copii.

”E un proiect ambițios, pe care dorim să îl implementăm anul acesta”, a scris dânsul pe pagina sa de facebook, însoțind mesajul său și cu câteva poze.
”Aceste imagini reprezintă conceptul pe care îl propunem noi, si anume: iluminatul parcului, crearea zonelor de odihnă și a terenurilor de joacă pentru copii, amenajarea intrării centrale, renovarea monumentului ostașilor căzuți în razboi s.a.m.d.”, a mai scris primarul.
Potrivit dânsului, este vorba de un proiect amplu, împărțit pe mai multe etape. Primarul, însă nu a specificat care vor fi etapele concrete, de câți bani ar fi nevoie pentru realizarea acestuia și de unde vor fi luați acești bani.
Dânsul s-a limitat doar să spună: ”Nu este imposibil de realizat, cu atât mai mult că am susținerea în acest proiect a domnului Vasile Bîtca, președintele Organizației Teritoriale a Partidului Democrat Nisporeni”.
Nu au întârziat să apară comentariile.
”Puține ”macaroane” cu niște poze înainte de alegeri! Din partea PD”, a scris , în replică, Nicolae Guțu. Pe aceeași lungime de undă s-a dovedit a fi și Mihai Crudu. ”Vin alegerile și încep promisiunile goale… Eu sper ca parcul să fie așa cum e pe hârtie. Dar sunt multe semne de întrebare”, a subliniat dânsul.
Pe de altă parte, alți nisporeneni, au transmis mesaje de susținere și apreciere. ”Un primar tânar, ambițios, cu multe idei și dorințe de a face mari schimbări în Nisporeni”, a scris Silvia Guțu, iar Aurelia Artene a adăugat: ”Într-un ceas bun! Multe s-au realizat… Omul sfințește locul, vorba dumneavoastră, domnule primar”.
”Dumnezeu să ajute la înfăptuirea proiectului! Să fie într-un ceas bun și să nu rămânem numai cu publicitatea”, a făcut o remarcă Ana Bîtca.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *