Parcul orașului Nisporeni. Un proiect ambițios, ce se dorește implementat aici și acum

Primarul de Nisporeni, Grigore Robu, a anunțat oficial, la început de an, că-și dorește în localitatea pe care o gestionează un parc modern, cu toate cele necesare, pentru ca lumea să aibă unde se odihni, unde să-și petreacă frumos timpul liber, alături de copii.

”E un proiect ambițios, pe care dorim să îl implementăm anul acesta”, a scris dânsul pe pagina sa de facebook, însoțind mesajul său și cu câteva poze.
”Aceste imagini reprezintă conceptul pe care îl propunem noi, si anume: iluminatul parcului, crearea zonelor de odihnă și a terenurilor de joacă pentru copii, amenajarea intrării centrale, renovarea monumentului ostașilor căzuți în razboi s.a.m.d.”, a mai scris primarul.
Potrivit dânsului, este vorba de un proiect amplu, împărțit pe mai multe etape. Primarul, însă nu a specificat care vor fi etapele concrete, de câți bani ar fi nevoie pentru realizarea acestuia și de unde vor fi luați acești bani.
Dânsul s-a limitat doar să spună: ”Nu este imposibil de realizat, cu atât mai mult că am susținerea în acest proiect a domnului Vasile Bîtca, președintele Organizației Teritoriale a Partidului Democrat Nisporeni”.
Nu au întârziat să apară comentariile.
”Puține ”macaroane” cu niște poze înainte de alegeri! Din partea PD”, a scris , în replică, Nicolae Guțu. Pe aceeași lungime de undă s-a dovedit a fi și Mihai Crudu. ”Vin alegerile și încep promisiunile goale… Eu sper ca parcul să fie așa cum e pe hârtie. Dar sunt multe semne de întrebare”, a subliniat dânsul.
Pe de altă parte, alți nisporeneni, au transmis mesaje de susținere și apreciere. ”Un primar tânar, ambițios, cu multe idei și dorințe de a face mari schimbări în Nisporeni”, a scris Silvia Guțu, iar Aurelia Artene a adăugat: ”Într-un ceas bun! Multe s-au realizat… Omul sfințește locul, vorba dumneavoastră, domnule primar”.
”Dumnezeu să ajute la înfăptuirea proiectului! Să fie într-un ceas bun și să nu rămânem numai cu publicitatea”, a făcut o remarcă Ana Bîtca.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *