Obișnuiți cu vizitele delegațiilor străine

Incubatorul de afaceri din Nisporeni Imagine : albasat.md

Imagine : albasat.md

Incubatorul de Afaceri din Nisporeni se pare că a devenit un punct de atracție pentru delegațiile străine ce vizitează Republica Moldova.

Miercuri, 24 ianuarie, aici s-a aflat, într-o vizită de studii, o delegație compusă din reprezentanți ai mediului de afaceri din Italia și Tadjikistan.
”Au venit într-o vizită oficială la Guvernul Republicii Moldova, pentru a se familiariza cu Programul Pare 1+1. Apoi, ne-au vizitat și pe noi, Incubatorul de afaceri din Nisporeni”, a explicat administratorul Vitalie Lazăr.
Pentru oaspeți a fost făcut un tur al Incubatorului, astfel ei au avut ocazia să discute cu rezidenții de aici, să le afle istoriile de succes.
Fiind întrebat dacă știe cumva de ce a fost ales Incubatorul de Afaceri din Nisporeni pentru aceatsă vizită, Vitalie Lazăr a răspuns: ”Probabil, pentru că suntem cei mai buni”, apoi, după o mică pauză, a adăugat: ”Sau, poate, pentru că suntem cei mai aproape. Nu știu!.
Potrivit administratorului, membrilor delegației le-a plăcut ceea ce au văzut la Nisporeni.
La final, dânsul a făcut o remarcă: ”Noi deja suntem obișnuiți cu vizitele delegațiilor străine. Avem în fiecare lună câte una”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *