Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie

Berbec
Se întrezăresc modificări în relațiile familiale. Sunt posibile discuții aprinse pe teme patrimoniale. Însă, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să lămurești orice dispută, ba chiar să mulțumești pe toată lumea. Apar noutăți în plan sentimental.
Taur
Săptămâna debutează cu activități intelectuale, demerusuri ce țin de acte, documente, înscrisuri, corespondență cu persoanele din anturajul apropiat. Vorbește puțin și ascultă mai mult. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate.
Gemeni
În prima parte a săptămânii ești preocupat de creșterea veniturilor tale din activitatea profesională desfășurată. Poți primi bani, favoruri, însă și vești legate de modificarea regimului muncii și implicit a salarizării. Îndeplineșlte-ți sarcinile de lucru corect și la timp.
Rac
Este o săptămână în care îți poți alcătui planuri mărețe, atât personale, cât și profesionale. Luni și marți profită de contextul astral care îți favorizează gândirea obiectivă și ancorarea în realitatea cotidiană. Renunță fără ezitare la obiceiuri, relații și situații nepotrivite.
Leu
În primele două zile ale săptămânii ești retras. Relațiile cu ceilalți se desfășoară anevois, pentru că energia ta vitală este la cote joase și cu greu te poți conecta la cotidian. Fii prudent și ocupă-te numai de activități ușoare. Îți prinde bine odihna.
Fecioara
Se întrezăresc schimbări majore la locul de muncă. Pe de o parte este vorba despre persoanele care îți susțin proiectele profesionale. Posibil să te desprinzi de unii prieteni sau susținători, pentru că aceste persoane nu te mai pot ajuta așa cum îți dorești tu.
Balanța
Debutul sptămânii îți aduce în atenție relațiile cu șefii și poziția ta în grupul socio-profesional de la locul de muncă. Sunt posibile discuții aprinse, pe seama faptului că ești distrat și ai lăsat de izbeliște, în ultima vreme, unele sarcini de lucru.
Scorpion
Este o săptămână cu multă vâlvă la serviciu. Sunt posibile altercații cu șefii sau cu reprezentanții oficiali ai diverselor instituții. De fapt tu ești serios, pus pe fapte mari, însă constați că nu ai spor în ceea ce întreprinzi. Se conturează un final de etapă profesională.
Săgetător
În primele zile ale săptămânii vor apărea noutăți legate de salarizarea ta de la un loc de muncă. Raportarea excesivă la valorile materiale ale vieții te poate obosi și, mai mult decât atât, îți poate crea neplăceri pe termen lung în relațiile cu ceilalți.
Capricorn
Ființa ta emană mult farmec în această săptămână. Năzuiești la scopuri nobile, împarți cu ceilalți din ideile tale, ba chiar provoci pe toată lumea la exprimarea naturală de sine. O etapă financiară importantă se va încheia.
Vărsător
Prima parte a săptămânii îți aduce multă activitate la serviciu. Chiar dacă ți-ai lua zile libere, tot ai avea de trebăluit prin casă. Vrei să rezolvi toate restanțele, mai ales că se preconizează că ți se vor mări câștigurile, dacă reușești să aduci la zi toate sarcinile de lucru.
Pești
Contextul astral al săptămânii îți favorizează activitățile profesionale și relațiile colegiale.Se conturează schimbări majore în plan profesional. Fie se modifică condițiile de muncă, fie reușești să termini o activitate sau îți propui să faci altfel lucrurile la serviciu.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *