UNGHENI | Oameni care ne-au impresionat în anul 2017

Aliona MANCIU, șefă de serviciu la Biblioteca ”Dimitrie Cantemir” din Ungheni
Prin numeroase proiecte la care participă și pe care le implementează la bibliotecă, ne-a demonstrat tuturor că se poate. Că poți să dezvolți o bibliotecă modernă, care să organizeze și să presteze numeroase servicii, care să unească oamenii, comunitatea.
A fost singura beneficiară de studii gratuite în SUA, ea având posibilitatea ca, timp de trei săptămâni, să studieze  în cadrul Programului avansat în liderism pentru bibliotecari.
Ne-a impresionat dedicarea sa în munca pe care o face de zi cu zi, de dorința de a schimba ceva în societate.
Ion POIA, antreprenor din Ungheni
S-a făcut remarcat în acest an pentru  voluntariatul pe care-l face în orașul Ungheni.
Este un tânăr antreprenor, membru JCI și un voluntar de care Ungheniul este mândru. A reușit, printr-o inițiativă de toată lauda, să colecteze peste 30 de mii de lei în cadrul unui turneu de fotbal pentru reamenajarea parcului din Ungheni. Tot el este cel care-i încurajează pe tineri să ducă un mod sănătos de viață.
Ion Poia mai este și președintele asociației ”Unghenini de pretutindeni” , antrenor de fotbal pentru copii, jucătorul echipei de fotbal FCM Ungheni.
Liliana TINCU, specialist la Primăria Ungheni
Dacă se apucă de un lucru, îl va duce neapărat până la capăt. De o modestie rar întâlnită, realizează proiect după proiect, conștiincios și profesionist.
Chiar dacă a avut o bursă de un an în SUA, a revenit acasă, deși ar fi putut avea pretenții de a ocupa un post mai înalt într-o instituție mai prestigioasă. Ea, se pare, se conduce după principiul: ”Omul sfințește locul”. Nu așteaptă aplauze, nu așteaptă laude. Muncește.
Mereu cu zâmbetul pe buze, știe să atragă oameni în jurul ei, știe să genereze idei și să le aplice în practică.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

8 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *