Alți oameni care ne-au impresionat în anul 2017

Alexandru LIPCAN, fost funcționar public la Călărași și Ungheni
Originar din satul Sipoteni, Alexandru Lipcan este cunoscut pentru activitatea sa la Consiliul Raional din Călărași, apoi la Prefectura din Ungheni, după care ca deputat în Parlament și în alte câteva funcții importante de stat.
În acest an, însă, a reușit să ne impresioneze prin… eseurile sale de o sensibilitate și frumusețe deosebită.
Ceea ce a scris dânsul despre mama, despre părintele Tudoreanu sau despre câțiva foști profesori din regiune nu a putut să lase indiferent pe nimeni dintre cei ce i-au citit lucrările, inclusive pe noi.
Natalia ROTARU, fost reprezentant al Guvernului la Ungheni
Ne-a demonstrat cu vârf și îndesat că se poate.
Se poate să-ți schimbi radical viața și să începi totul de la zero. Se poate să nu trădezi, să nu alergi din partid în partid, la fiecare doi sau patru ani, doar pentru un culcuș mai cald și mai confortabil. Se poate să te impui, să obții succes și respectul oamenilor care te înconjoară.
Reamintim că Natalia Rotaru s-a stabilit, de aproape un an, în județul Neamț, România, unde a reușit să obțină un post în primăria comunei Vânători.
 
Mircea COSMA, președintele Societăţii cultural-istorice ”Mihai Viteazul” din Ploieşti
Ceea ce a face dânsul pentru regiunea Ungheni-Nisporeni-Călărași merită toată lauda.
Anume grație implicării sale nemijlocite și a Societății cultural-istorice pe care o conduce, la Călărași a fost adus bustul lui Mihai Viteazul, după ce, anterior, a fost donat bustul lui Ștefan cel Mare, iar în primăvara anului curent – Vulturul cruciat, un monument-simbol al demnității, patriotismului și românismului.
Tot grație dânsului, la Măgurele (Ungheni) a fost adus și inaugurat bustul lui Daniel Ciugureanu. Mircea Cosma s-a aflat și alături de nisporeneni la dezvelirea bustului regelui Ferdinand I.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *