Traian Băsescu vine la Nisporeni! Când?

Evenimentul va avea loc la Centrul de cultură ”Luceafărul”  din orașul Nisporeni, într-o zi de duminică, pe 28 ianuarie, cu începere de la ora 12.00.

”Cred că sala nu va fi plină, ci arhiplină”, a declarat pentru ”Expresul” Iurie Cărbune, liderul organizației locale a Partidului Unității Naționale din Moldova, organizatorul acestui eveniment la Nisporeni.
Fiind întrebat ce așteptări are de la această întâlnire, dânsul a spus că speră să vină cât mai mulți dintre cei indeciși, ca să se convingă că doar Unirea cu România este unica soluție de a ajunge mai repede în Uniunea Europeană, că doar Unirea ne va ajuta să soluționăm numeroasele problemele interne.
Pe pagina sa de facebook, Iurie Cărbune a scris: ”Președintele Traian Băsescu începe Centenarul Unirii la Nisporeni!”, iar pentru ”Expresul” a mai adăugat: ”Trebuie să fim optimiști!”.
NOTĂ: Traian Băsescu a fost președinte al României între 2004 și 2014. În timpul mandatului său de președinte, a pus accentul pe modernizarea statului și lupta anticorupțe, iar efectele pozitive sunt deja vizibile.
Tot în mandatul său de președinte, România a aderat la Uniunea Europeană. S-a întâmplat la 1 ianuarie 2007.
Traian Băsescu a fost și cel care, în decembrie 2006, a condamnat comunismul din România, într-un discurs ținut în Parlamentul țării, care s-a bazat pe probe concrete oferite de raportul Comisiei prezidențiale de analiză a dictaturii comuniste din România.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *