Traian Băsescu la Nisporeni: ”Am venit să vă spun adevărul”

”Traian Băsescu a fost primit ca un erou eliberator  la Nisporeni, acolo unde s-a întâlnit duminică, 28 ianuarie, cu cetățenii orașului”, a scris site-ul B1.ro. ”Traian Băsecu întâmpinat cu entuziasm și muzică patriotică la Nisporeni”, menționa, în aceeași zi, Deschide.md. ”Traian Băsecu a participat la o întâlnire cu cetățenii din raionul Nisporeni.  Localnicii i-au scandat numele”, a titrat și Unimedia.info.
”Traian Băsescu nu a venit la Nisporeni cu un tir de jucării, nici cu apă de ploaie, cu care să ne facă patinoare, ca apoi că ne dea pe gheață, cum fac unii politicieni de-ai noștri. Traian Băsescu a venit cu cuvântul reîntregirii neamului românesc”, a menționat chiar din start, în fața sutelor de cetățeni, dornici de a-l vedea pe fostul președinte al României, Iurie Cărbune, liderul local al Partidului Unității Naționale, organizatorul întâlnirii respective.
Sala Centrului ”Luceafărul” din Nisporeni a fost arhiplină în acea zi. ”Basarabenii au mai dovedit încă odată, la Nisporeni, că sângele apă nu se face, iar istoria unui neam nu poate fi schimbată nici măcar la indicația și dorința moscovitului Dodon!”, avea să menționeze una dintre participantele la eveniment, Olguța Ghimpu.
Traiana Băsescu, la rândul său, a subliniat că a venit să spună adevărul cetățenilor Republicii Moldova. Iar adevărul dânsului este că ”mint și cei ce spun că ne duc în Uniunea Europeană, și cei ce zic că ne duc în Uniunea Euroasiatică”.
”Frontiera Uniunii Europene este aici, pe Prut, acum și zeci de ani de acum înainte. Povestea că la anul Republica Moldova va face cerere să devină membră a Uniunii Europene este o gogoașă politică”, a specificat dânsul, după care a continuat: ”Ceilalți sunt și mai trăsniți. Nici măcar nu se uită că, ca să fii în Uniunea vamală, trebuie să ai o frontieră comună”.
Potrivit lui Traian Băsescu, în Republica Moldova s-au găsit ”destui oameni politici ticăloși”, care vorbesc despre lucruri ce nu se pot întâmpla.
Unica soluție, susține sus și tare dânsul, este Unirea. ”Voi străbate Republica Moldova până am să conving 50% din populație că unirea trebuie făcută”, a dat asigurări Traian Băsescu.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *