Tancul de la Cornești. Socialiștii reacționează

După ce Expresul.com a scris despre faptul că peste tancul de la Cornești au fost aruncate, zilele trecute, kilograme întregi de vopsea în culorile tricolorului, socialiștii au reacționat.
Într-o postare pe pagina de facebook Expresul, ei au menționat că tancul a fost readus la starea sa inițială. ”S-au găsit oameni buni și harnici, care deja au adus în ordine tancul de la Cornești”, au scris dânșii.
Și tancul, și postamentul, a fost vopsit din nou, iar despre cele întâmplate anterior amintește doar iarba uscată, care a rămas colorată în roșu, galben și albastru.
Totodată, socialiștii au anunțat că reprezentantul lor, deputatul Ghenadi Mitriuc, originar din raionul Ungheni, a făcut o interpelare către Inspectoratul de Poliție Ungheni pentru a investiga ”cazul dat de vandalism”.
 
 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

  • socialiștii împușcă în lună, tricolorul nostru trebuie protejat, ci nu eliminat, cei care influențează la nimicirea statalității, trebuie trași la răspundere, în special unioniștii, vreți RO, poftim treceți Prut-ul și nu vă mai întoarceți, v-ă ajutăm dacă este nevoie, suntem doar bucuroși, și pro rușii lui Dodon care ne face de rușine prin acțiunea lor din Cornești, demonstrând că sunt contra tricolor-ului național

    Reply
  • ce atât vă deranjează postamentul de la Cornești?!
    demonstrați că sunteși incapabili de a vă implica în lucruri mai grandioase de care este nevoie și vă ocupați de niște fleacuri mărunte, mai pe urmă să vă bateți cu pumnul în piept

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *