Cel mai bun antrenor al anului 2017 din republică este călărășean

În fotografie: Constantin Cobîlean

În fotografie: Constantin Cobîlean

Un nou succes obținut de Constantin Cobâlean, directorul Școlii Sportive Specializate de Rezerve Olimpice din Călărași. Asociația Presei Sportive din Moldova l-a desemnat  ”Antrenorul anului 2017”.

Deși Constantin Cobâlean a recunoscut că intuia că va fi menționat, luând în considerare rezultatele pe care le-a obținut de-a lungul anului, totuși a fost pentru el o surpriză să primească titlul ”Antrenorul anului 2017”.
”Este o mândrie pentru mine acest titlu, care dovedește încă o dată că nu în zădar am făcut studiile în domeniu și nu în zădar am muncit ani la rând”, a spus dânsul, după care a accentuat că acest titlu i-a dat un motiv în plus să muncească și în continuare, pentru a obține noi succese cu discipolii săi.
Constantin Cobâlean deține și alte distincții, printer care: antrenor emerit al Republicii Moldova, lucrător emerit în cultură fizică și sport, ordinul Universității de Stat de Educație Fizică și Sport, medalia ”Meritul Olimpic”, ordinul ”Gloria Muncii” și, nu în ultimul rând, titlul ”Cetățean de onoare a orașului Călărași”, pe care l-a primit tot în 2017.
”Aceste distincții sunt rezultatul muncii mele de mai bine de 37 de ani, dar și a întregului colectiv de antrenori ai Școlii Sportive Specializate de Rezerve Olimpice din Călărași care, în totalitate, este compus din foștii mei discipoli”, a specificat antrenorul.
La Gala Sportuluii 2017, au mai fost menționată călărășeanca Mariana Cherdivară-Eșanu, vicecampioană europeană la lupte libere, la categoria ”Zece sportivi ai anului”.
Ungheneanul Victor Graur, născut la Bălăneștii Nisporenilor, a primit mențiunea ”Masters”, veteran al sportului. Dânsul este campion european la lupte între veterani.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

10 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *