UPDATE | Minorii dispăruți la Ungheni au fost găsiți. Anunțul a fost făcut de mama fetei

UPDATE: Mama fetei, Stela Sorici, a anunțat, acum câteva minute, că cei doi copii au fost găsiți. Dânsa a mulțumit tuturor pentru implicare și susținere.
Au dispărut doi minori, ambii din Ungheni. Iar părinții cer, cu disperare, ajutor.
”Rog să ne ajutați să ne găsim fiica minoră, Mihaela Sorici, născuta la 16.08.2004, originară din municipiul Ungheni”, scrie tatăl fetiței, Gheorghe Sorici, pe rețelele de socializare.
La data de 16 ianuarie, aproximativ pe la ora 15:00, aceasta, împreună cu prietenul ei, Vladimir Roşca, născut în 2002, și dânbsul locuitor al municipiului Ungheni, au plecat într-o direcţie necunoscută şi până în prezent nu s-au mai întors.
Mihaela are forma feţei ovală. Are alunițe deasupra sprâncenei, pe obraz şi pe buza superioară, partea dreaptă. Părul de culoare castaniu lung, corpolenţă slabă, înălţimea 160-165 cm.
La momentul dispariţiei purta scurtă de culoare gri închis, combinată cu negru (gluga şi mânecile), pantaloni de culoare negri cu tăietură în genunchi și cizme de culoare neagră.
”Intervenim respectuos cu rugămintea să ne contactaţi la numerele de telefon 060120800 sau 069346483, dacă dețineți careva informații”, a mai scris tatăl fetei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *