Atmosferă de sărbătoare la ”Gheorghe Asachi”

Imediat ce pășești pe scările liceului ”Gheorghe Asachi” din Ungheni, se simte o atmosferă de  sărbătoare. Picturile de pe geam îți urează ”La mulți ani” și parcă te îndeamnă să intri în incinta liceului. Exact acest lucru l-am și făcut.
În holul liceului în ziua de vineri, 22 decembrie, era forfotă mare. Cu toții, și cei mici și cei mari, se pregăteau de carnaval. În fundal se auzeau colindele de Crăciun. Părinții împreună cu odraslele lor se fotografiau la bradul împodobit. Elevii mai mari amenajau holul cu diverse decorațiuni.
Iar expoziția de brazi și compozițiile de tematice aranjate frumos pe mesele din hol îți făceau cu ochiul. Zeci de brazi mai ingenioși, mai creativi, mai neobișnuiți și toți unici, confecționați de către elevi stăteau falnici la locul lor și așteptau să fie admirați. ”Elevii au muncit mult pentru această expoziție”, ne spune Maria Buruiană, director adjunct la liceul ”Gheorghe Asachi”, după care adaugă: ”În această săptămână la noi a predominat atmosfera de sărbătoare, colinzile în hol au răsunat neîncetat iar elevii au fost încadrați în diverse activități tematice”.
În această zi, directorul liceului Gheorghe Primac, a mers împreună cu Moș Crăciun și Crăciunița în fiecare clasă, pentru a-I felicita pe elevi dar și cadrele didactice cu sărbătorile de iarnă, care iată că bat la ușă.

    


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *