Un nou parteneriat. Noi schimburi de experiență

Au fost puse bazele unui nou parteneriat. La 20 octombrie, un grup de pedagogi de la Liceul ”Mihail Sadoveanu” din Călărași, împreună cu 16 elevi, au mers în vizită la Școala ”Ștefan cel Mare” din Dancu, comuna Holboca, județul Iași, pentru a participa la sărbătorirea aniversării de 25 de ani de la fondarea școlii respective.

”M-a contactat directorul adjunct al acestei școli și m-a întrebat dacă nu vrem să inițiem un parteneriat cu ei”, povestește Valeriu Gorincioi, directorul Liceului ”Mihail Sadoveanu”, după care adaugă: ”Am acceptat invitația cu plăcere”.
Astfel, s-au întîlnit, s-au văzut și au purtat discuții referitor la planurile de viitor.
Conducătorii ambelor instituții de învățământ își doresc să inițieze un schimb de experiență, atât între pedagogi cât și între elevi, în domeniile educație, cultural și științific.
Urmează ca cei din Călărași să elaboreze o schiță de proiect privind ulterioara colaborare, iar cei din Dancu – să găsească potențiali finanțatori, pentru a realize cele propuse.
Apropo, cei 16 elevi ai Liceului ”Mihail Sadoveanu”, care au mers în vizită la Școala ”Ștefan cel Mare”, sunt membri ai ansamblului de dansuri populare ”Codrenii” din Călărași. Ei le-au prezentat semenilor lor din Dancu un concert deosebit, un cadou muzical-coregrafic.
Gazdele au rămas impresionate de spectacolul oferit de liceenii călărășeni, de ținuta dansatorilor și ritmul alert al pașilor lor.
La rândul lor, ei le-au organizat oaspeților o excursie de neuitat la Palatul Culturii din Iași.
Fiecare a primit în dar și câte o carte pentru biblioteca personală.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

  • Oferta speciala lucru la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *