Angela Covaliov: ”Nu știu ce a fost în capul meu în acel moment…”

Doamne, ce repede au mai trecut acești zece ani!
Pe atunci, doar cochetam cu contabilitatea, eu fiind absolventă a Universității Tehnice din Moldova la specialitatea Utilaj tehnologic industrial alimentar.
Fiți de accord, cu o așa specialitate cam greu era de găsit un loc de muncă la Ungheni. Nici acum nu ar fi mai simplu.
Norocul meu a fost că m-am implicat în câteva proiecte, după care am ajuns… expert financiar la Casa Antreprenoriatului din Ungheni. Iată aici și s-a produs întâlnirea mea cu Lucia Bacalu, și ea implicată, în acel moment, în câteva proiecte.
Mi-a spus direct: ”Nu vrei să lucrezi contabilă la ”Expresul”, ziarul pe care vreau să-l fac?”. Fără să mă gândesc măcar o clipă, am răspuns: ”Da”.
Nu știu ce a fost cu mine, ce a fost, în acel moment, în capul meu, eu fiind specialistă în cu totul alt domeniu. Dar la ce s-a gândit ea? Cum să ai încredere că un om care nu e specialist în domeniu va reuși să se descurce?
Probabil, a avut o intuiție bună. Și decizia mea a fost bună. Acum, după un deceniu de activitate, realizez acest lucru, căci anume atunci mi s-a deschis o portiță spre ulterioara mea carieră profesională.
Între timp, am absolvit Facultatea de contabilitate de la Universitatea de Stat din Moldova, fapt care mi-a ajutat foarte mult în creșterea mea profesională.
Iată acum pot spune cu certitudine că sunt expert financiar, nu atunci, cu zece ani în urmă.
Alături de ”Expresul” mi-am dezvoltat abilitățile, m-am perfecționat și sunt mândră că am contribuit și eu la ceea ce este acum EXPRESUL.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *