Cei mai buni! Înaintea fraților și colegilor de peste Prut

Fotografie din arhiva redacției
Fotografie din arhiva redacției

”Codrenii” de la Școala de Arte ”Doina și Ion Aldea-Teodorovici” din orașul Cornești au impresionat publicul și juriul Festivalului-concurs național de folclor al elevilor de liceu ”Vrancea, plai de dor”, ediția a VII-a, desfășurat pe 11 noiembrie la Focșani.
La două din cele patru secțiuni, corneștenii au obținut locul I. Premiile sunt cu adevărat valoroase, ei reușind să lase în urmă formații de liceeni din 11 județe ale României.
Astfel, locul I li s-a conferit la secțiunea grup vocal și, respectiv, obicei folcloric.
Per total, au participat 360 de elevi și cadre didactice de la 19 licee din România, iar ”Codrenii” din Cornești, alături de ”Dancers Folcloric Group“ de la Colegiul Kufad Kușadasi din Turcia, au fost invitați speciali. Ultimii au luat și marele premiu.
Mulțumim Direcției Cultură, Consiliului Raional și doamnei primar Vera Buga, pentru că au făcut posibilă această deplasare. Mulțumim organizatorilor Festivalului, doamnei Maria Murgoci – președinta juriului, doamnei Marilena Vâlcu, pentru ospitalitate și atitudine. Bravo, copii! Voi sunteți cei mai BUNI!”, avea să posteze pe Facebook, imediat după festival, Ina Bilețchi, conducătoarea formației ”Codrenii”, pentru care organizatorii festivalului au avut doar cuvinte de laudă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *