Călărășenii dornici de afla noutăți și informații noi

Chiar dacă sunt antreprenori cu acte în regulă și bine poziționați pe piața muncii, ei mai au timp și dorință să învețe, să afle ceva nou.

Zeci de antreprenori din Călărași au participat, săptămâna trecută, pe 24 octombrie, la o sesiune de informare privind programele de suport și dezvoltare a afacerilor.
La Călărași au venit, pentru a le vorbi despre instrumentele de internaționalizare prin intermediul Rețelei Enterprise Europe Network experții Daniela Dascaliuc, șefa Direcției finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii, și Oxana Paladiciuc, senior expert al rețelei Enterprise Europe Network Moldova.
Evenimentul a fost organizat de Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), care este punctul național de contact al Rețelei Enterprise Europe Network în Republica Moldova.
Per total, la discuții au participat circa 30 de antreprenori călărășeni, care s-au arătat interesați de programele pe care le gestionează ODIMM, dar și de programele destinate dezvoltării abilităților antreprenoriale ale femeilor în mod special.
La sesiunea de săptămâna trecută, unii antreprenori din cei prezenți, care au beneficiat de programele de susținere antreprenorială ale ODIMM-ului, și-au împărtășit din experiența proprie.
Fiind mulțumiți de sesiunea la care au participat, ei au solicitat să fie organizate cât mai multe întâlniri de acest gen.
”Informația a fost și utilă, și interesantă”, a precizat Natalia Eni, consultant la Incubatorul de Afaceri din Călărași, locul unde a avut loc această sesiune. Dânsa a explicat și de ce: ”Au fost antreprenori din diverse domenii de activitate, care își doresc să-și extindă afacerea. Iar resursele finaciare erau unicul impediment pentru ei. Acum, însă, experții de la ODIMM le-au povestit acestora cum ar putea beneficia de anumite credite, dar și de programele gestionate de ei”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *