Nopțile albe ale polițiștilor din Nisporeni

Foto-simbol
Foto-simbol

Mare bătăi de cap le-au provocat polițiștii nisporeneni, la sfârșit de septembrie, unor persoane certate cu legea.
Două nopți la rând, 17 angajaţi ai Secţiei securitate publică a Inspectoratului de Poliție Nisporeni au desfăşurat, pre limbajul poliției, ”măsuri şi activităţi de prevenire şi documentare în vederea  prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional pe teritoriul raionului Nisporeni”.
Aceștia au mers la Boldurești, la Șișcani, dar și în orașul Nisporeni.
Ce-au găsit? Ce-au văzut?
Au depistat un uncheaș beat criță, sau, în limbajul polițiștilor, ”în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat”, care conducea o unitate de transport. Omul va fi cercetat penal.
Au fost întocmite două procese-verbale privind ”acţiuni violente, comise de un membru al familiei în privinţa altui membru al familiei, care au provocat vătămare neînsemnată a integrităţii corporale”. Alte cinci persoane ce s-au înfruptat din tulburel s-au ales cu procese-verbale, după ce au fost depistate de către polițiști în plină stradă.
Mare necaz și pe capul participanților la trafic. În cele două nopți, au fost întocmite de către polițiști zece procese-verbale privind încălcarea regulamentului circuţaiei rutiere.
Au fost puși la respect și cei care și-au parcat automobilele în locuri neautorizate. Astfel, au fost ridicate și depozitate la o parcare specială trei unități de transport.
Per total, angajații poliției au documentat 18 contravenții şi o cauză penală.
În plus, au discutat cu cetățenii despre măsurile de siguranţă privind prevenirea infracţiunilor patrimoniale, ceea ce înseamnă: furturi din averea personală, din locuințe, sustragerile de sau din mijloace de transport. I-au atenționat pe comercianți despre inadmisibilitatea vinderii produselor din tutun şi a băuturilor alcoolice minorilor. Și câte alte discuțiiau mai fost. Or, oamenii noștri sunt meșteri la încălcarea legilorși a regulamentelor.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *