Mai multă ordine la Nisporeni?

De acum încolo, la Nisporeni va fi mai multă liniște și ordine. În acest sens, s-a făcut un pas important. Cel puțin, așa crede primarul Grigore Robu.
Săptămâna trecută, în mod festiv, a fost constituită Garda populară, care va avea menirea să asigure ”securitatea oraşului şi ordinea publică în baza activităților de voluntariat”, așa cum a menționat primarul pe pagina sa de Facebook.
Potrivit dânsului, membrii proaspetei gărzi populare au misiunea să le acorde ajutor cetățenilor  în comun cu poliția locală, prin efectuarea serviciului de patrulare al străzilor.
Totodată, aceștia vor avea grijă să monitorizeze cum se păstrează curățenia în oraș. Ei vor fi prezenți și la toate evenimentele de anvergură care se organizează la Nisporeni, ca să contribuie la asigurarea ordinii publice.
”Obiectivul nostru este îndrumarea locuitorilor oraşului către cultură şi civilizaţie, spunînd un ”Nu!” agresiunii, nesiguranței şi conflictelor”, a mai scris primarul, după care a adăiugat: ”Îmi doresc ca acești bravi băieți să fie, mai întâi de toate, un exemplu pentru toți locuitorii orașului. Noi trebuie să facem ordine în orașul nostru”.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *