Muniții nedeclarate, reținute la vama Sculeni

Foto: border.gov.md
Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md
Foto: border.gov.md

Un cetățean al României a fost depistat în punctul de trecere ”Sculeni” cu armă și muniții, pentru care nu deținea acte de proveniență, anunță Secția relații Publice a Serviciului Poliției de Frontieră.
Pe 1 august, spre seară, în jurul orei 21.30, pe sensul de ieșire din R. Moldova s-a prezentat un mijloc de transport de model Alfa Romeo, cu numere de înmatriculare românești, la volanul căruia se afla un cetățean al României în vârstă de 33 de ani.
În cadrul verificărilor de rutină, polițiștii de frontier, în comun cu inspectorii vamali, au depistat, ascunse în portbagajul autoturismului, un pistol cu gaze de calibru 6 mm, două încărcătoare, șapte butelii cu aer comprimat de marca ASG și o cutie cu 50 de bile de cauciuc.
Pentru întregul arsenal de muniții șoferul nu avea acte, relatând echipei comune de control că nu știa despre necesitatea declarării sau deținerii documentelor pentru acestea.
Cazul este investigat de către organul vamal, pentru a stabili toate circumstanțele, inclusiv aplicarea sancțiunilor prevăzute de legislație.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *