La Călărași, turiști vor fi mereu

Turiștii la Muzeul Inspectoratului de Poliție din Călărași

Turiștii la Muzeul Inspectoratului de Poliție din Călărași

Chiar dacă Muzeul de Istorie și Etnografie din Călărași și-a suspendat temporar activitatea, totuși angajații muzeului sunt în acțiune. ”Turiști dornici să ne viziteze meleagurile vor fi mereu”, a accentuat Mariana Iurcu, ghid-custode la Muzeu.
După ce, în luna iunie un grup de copii evrei au fost la Călărași să descopere locurile istorice, iată că săptămâna trecută, un alt grup de români din Tecuci, România au fost la Călărași. ”A fost o vizită organizată în pripă, mai ales că trei obiecte turistice din Călărași sunt în reparație, așa că ne-am orientat repede la ce avem”, povestește Mariana Iurcu. Astfel turiștii au vizitat muzeul Inspectoratului de Politie, grădinița ”DoReMicii” și mănăstirea Hârjauca. Iar turiștii au rămas mulțumiți de amabilitatea și disponibilitatea călărășenilor.
”Mulțumim din suflet pentru disponibilitatea, dăruirea și expertiza profesionistă de care ați dat dovadă”, a scris ulterior Maria Postea, una dintre turiste, pe rețelele de socializare, menționând totodată că își dorește o strânsă colaborare între instituțiile publice din Călărași și Tecuci. ”Rămâne să vedem cum și când îi vom vizita”, a concluzionat Mariana Iurcu, specificând că o colaborare între instuțiile publice din Călărași și Tecuci ar fi tocmai binevenită.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *