Horoscop săptămînal. 14 – 20 august

Berbec
O întâlnire cu un barbat va atrage numai lucruri bune în viața ta atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Vei lua decizii legate de eventualitatea de a ajunge într-un loc în care nu ai fost până acum. Într-una dintre zile te vei supăra pe cineva care acționează în numele tău.
Taur
Sunt mari șanse să obții niște bani la care nu te-ai gândit până acum. Profită de suma primită și fă o călătorie pe care ți-o doreai, dar pe care nu ți-o permiteai. Chiar dacă ai putea face altceva cu ei, oferă-ți drept cadou un moment de răsfăț.
Gemeni
Întalnești oameni noi cu care vei ajunge să colaborarezi la un moment dat sub o formă sau alta. O să pierzi ceva, dar indiferent despre ce este vorba, sigur este spre binele tău. Trebuie doar să aștepți să se producă efectul.
Rac
O ruda îți face un cadou sau îți oferă o veste care te va face aproape să lacrimezi de fericire. Vei fi emoționat zile la rând, dar emoțiile vor fi constructive, ajutându-se să te mobilizezi pentru un moment în care va trebui să vorbești în public.
Leu
Va fi o săptămâna dinamică, cu schimbări de stări de la o oră la alta. Vor fi momente în care vei primi, dar și momente în care vei da foarte mult. Nu te gândi și nici nu te aștepta la ceva material, ci la sentimente.
Fecioara
În această săptămână, din diverse motive nu ajungi la timp într-un anumit loc. La început te vei simți incomod, dar totul se va desfășura în avantajul tău. În acest fel vei putea afla anumite detalii la care nu ai fi avut acces dacă totul ar fi decurs conform planurilor.
Balanța
Ocupă-te de chestiunile financiare. Fie ca vrei să pleci în concediu, fie că tocmai te-ai întors, aspectul banilor va ajunge în atenția ta în perioada următoare. Fii mai atent și la sentiment și la ceea ce spui, pentru că riști să rănești pe cineva drag, chiar dacă nu vrei.
Scorpion
Îți vei lua un angajament pentru tine însuți. Îți faci o promisiune și apoi te vei concentra pe ceea ce trebuie să faci astfel încât să nu te dezamagești. În dragoste, evenimentele vor fi imprevizibile. Pe celelalte planuri nu se anunță prea multe schimbări.
Săgetător
În zilele următoare, se va întâmpla ceva ce va completa un lucru început în lunile trecute. Aproape că abandonasei această idee, iar acum o sa fii luat prin surprindere de ceea ce se întâmplă. O să realizezi ceva ce ai promis cuiva din familie.
Capricorn
Se anunță o mulțime de întâlniri scurte, dar constructive. Și o mică discuție pe holul companiei vă aduce vești bune și poate să îți schimbe planurile pentru perioada următoare. Primești niște bani. Fii mai atent la cel drag, pentru că are nevoie de tine.
Vărsător
Fii foarte atent la ce informații ți se oferă în această perioadă, pentru că printre aceste cuvinte se ascund și chestii foarte importante de care trebuie să te folosești. Sfârșitul de săptămână vine cu o discuție serioasă legată de viitorul tău de acasă.
Pești
Te poți aștepta la un succes în aceasta săptămână, dar nu fără eforturi. Vor fi câteva zile cu suișuri dar și coborâșuri, însă linia de sosire va fi în locul din care vei reuși să îți încarci bateriile.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *