Bărbatul din Măcărești, care și-a ucis propriul copil și-a primit verdictul

Bărbatul din Măcăreşti, Ungheni, care, acum trei luni şi-a ucis în bătaie fiica de doar şase luni pentru că plângea, și-a primit verdictul. Acesta a fost condamnat la 15 ani închisoare.
Potrivit unui comunicat de presă a Procuraturii Generale, sentinţa a fost dictată după ce procurorii au demonstrat că, în seara zilei de 13 mai curent, aflîndu-se în stare de ebrietate la domiciliul concubinei sale din satul Măcăreşti, inculpatul, şi-a lovit crunt fetiţa de 6 luni, pe motiv că micuţa plîngea şi nu vroia să adoarmă.
În rezultatul traumelor grave primite, copila a decedat pe loc.
Concluziile expertizei medico-legale, dispuse de procurori pe caz au confirmat că decesul fetiţei a survenit ca urmare a insuficienţei cardio-respiratorii acute, cauzate de leziunile corporale grave, incompatibile cu viaţa.
Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.
Reamintim că părinţii copilului locuiesc în satul Călineşti, raionul Floreşti. Ei au lăsat bebeluşul în grija bunicii din partea mamei, în comuna Măcăreşti, Ungheni, deoarece au plecat la muncă în Capitală. Cei doi au venit sâmbătă, 13 mai, să-şi viziteze copilul. După ce au stat la masă, unde au consumat şi alcool, tatăl, în vârstă de 25 ani, a mers să adoarmă copilul. Auzind plânsul copilului a avut o criză de nervi, în rezultatul căruia a aplicat câteva lovituri copilului cu pumnul în regiunea capului și în regiunea toracicului.
Reportajul video în puteți privi AICI.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

  • La câți neoameni îşi omoară copiii,soțiile,frații,părinții,aş fi cu ambele mâini pentru pedeapsa cu moartea.Te îngrozeşti cu câtă uşurință omoară fără remuşcări…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *