Horoscop săptămînal. 10 – 16 iulie 2017

Berbec
Multe dintre concepțiile tale se vor modifica de-a lungul acestei săptămâni. Probabil că în urma dialogului cu oameni deosebiți sau lecturând o carte, te vei hotărî să abordezi cu totul altfel viața, relațiile cu ceilalți și evenimentele în care ești implicat.
Taur
La începutul săptămânii apar niscai chestiuni parteneriale, pe care le poți soluționa foarte bine dacă ești deschis la cooperare și progres. Segmentul financiar se remarcă prin cheltuieli majore. Ceva legat de locul de muncă îți vor răsturna planurile financiare.
Gemeni
Începi săptămâna cu activități de rutină la serviciu. Se pare că traversezi o perioadă în care ai mult de lucru, dar și plata aferentă compensează bine efortul depus. Însă fii prudent în privința cheltuielilor, pentru că persistă tendința de a cheltui mult.
Rac
Relațiile amoroase te preocupă mult, însă depinde numai de tine cum gestionezi lucrurile în acest segment. Tendința este de a te rătăci în detalii neimportante. Concentrează-te pe ceea ce este util ție acum și pe ceea ce îți poate aduce beneficii în viitor.
Leu
Segmentul domestic și relațiile cu membrii familiei sunt active în primele zile ale săptămânii. În umbră mocnesc conflicte, bine fiind să fii prudent și să eviți escaladarea situațiilor dificile. Lucrurile se vor lămuri peste ceva vreme.
Fecioara
Călătorii pe distanțe scurte, dialoguri cu multe persoane din anturajul apropiat, demersuri personale și profesionale se întrezăresc la începutul perioadei analizate. Evită să vorbești prea mult despre tine și despre planurile tale.
Balanța
Cheltuieli cotidiene, primești bani, cadouri sau favoruri în primele zile ale săptămânii. Pe de altă parte sunt posibile cheltuieli profesionale, pentru locul de muncă sau pentru șefi și colegi. Se recomandă prudență, deoarece în plan profesinal există conflicte deschise.
Scorpion
Începi săptămâna în forță, cu mult elan de a rezolva multe și mărunte. Selectează prioritățile, trasează planuri personale și profesionale pe termen lung, evitând să te amesteci în treburile altora. Dinspre segmentul financiar se conturează venituri.
Săgetător
Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian în prima parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că o consultație medicală de rutină este binevenită. Dozează-ți eforturile și selectează prioritățile, întrucât vulnerabilizările fizice și emoționale vor continua.
Capricorn
Discuțiile cu prietenii și cu persoanele influente din segmentul socio-profesional în care activezi sunt importante încă de la începutul săptămânii. În mod special primești informații deosebite privitoare la îmbunătățirea veniturilor și investițiilor tale.
Vărsător
Ești solicitat la locul de muncă, pentru că vei fi nevoit să participi la dezbateri importante cu șefii, cu autoritățile sau să participi la reuniuni importante în scop profesional. Alege-ți cu grijă vorbele și gesturile, pentru că există riscul să fii înțeles greșit.
Pești
Este rost de călătorii la începutul săptămânii, de dialog cu persoane aflate în străinătate, dar și de implicare în studii și cercetări diverse. Este posibil ca datorită copiilor sau persoanei iubite să întâmpini neplăceri în realizarea planurilor tale de călătorie sau de studii.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *