FOTO | Povestea lui Viorel Primac, fotbalistul din Ungheni care a impresionat Divizia Națională de fotbal


Actualul component al lotului Speranței Nisporeni, Viorel Primac, a îndrăgit fotbalul de la o vârstă fragedă. El a făcut primii paşi în sportul rege în oraşu său natal, Ungheni, relatează publika.md.
A continuat să practice fotbalul la Liceul-Internat Republican cu Profil Sportiv, însă, după ce l-a absolvit, a fost nevoit să plece peste hotare.
„Dragostea de fotbal mi-a venit în clasa a II-III-a, atunci când antrenorii de la Şcoala Sportivă din Ungheni formau o secţie de fotbal.”După clasa VIII-a am ajuns la Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv.”După ce am terminat clasa XII-a, văzând că sunt vremuri grele, am decis să plec peste hotare, în Italia, pentru un viitor mai bun”, a comunicat fotbalistul Speranţa Nisporeni, Viorel Primac.
Primac a ajuns în Italia, acolo unde a continuat să joace fotbal. El a evoluat ani la rând la diverse cluburi italiene din ligile inferioare. N-a fost deloc uşor și, pentru a-şi câştiga existenţa, îa trebuit să guste și din alte meserii.
„Am lucrat la o segherie de lemn, dar şi şofer. Livram pizza şi dulciuri. Ultima dată am muncit la o uzină de restabilire a anvelopelor pentru maşini. Cu banii din fotbal nu puteam să acopăr toate cheltuielile. Din acest motiv mai lucram şi în altă parte. Dar cu siguranţă câştigam bani şi din fotba”, a comunicat fotbalistul Speranţa Nisporeni, Viorel Primac.
După 10 ani, Viorel Primac a revenit în Moldova din stânga Prutului. Mijlocaşul a evoluat la CF Ungheni, cu care în răstimp de două sezoane a ajuns până în Divizia Naţională.

Când a ajuns în primul eșalon valoric al fotbalului moldovenesc a semnat și primul său contract de fotbalist profesionist, la 31 de ani.
După evoluţia sa remarcabilă, Viorel Primac a devenit cunoscut pentru microbiştii moldoveni. În prima jumătate a sezonului, căpitanul echipei CF Ungheni a marcat 7 goluri.

Viorel a atras imediat atenția cluburilor din Divizia Naţională. Iarna trecută, el a semnat cu Speranţa Nisporeni.

Citește întreaga poveste a lui Viorel Primac pe publika.md.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *