Au urcat pe aceeași scenă și copii, și tineri

Imagine simbol: moldovenii.md

Imagine simbol: moldovenii.md

Casa de Cultură din Meleșeni a fost gazda tradiționalului concurs raional al tinerelor talente, aflat la a a șaptea sa ediție. An de an, în luna iunie, aici se adună cele mai tinere talente din tot raionul. Locuitorii Meleșeniului așteaptă deja cu nerăbdare evenimentul și vin în număr mare ca să admire și să suțină cu aplauze participanții.
În acest an, concursul a avut loc duminică, 25 iunie. Deschiderea oficială a fost făcută de primarul de Meleșeni, Valeriu Zubcu. Dânsul, în mod tradițional, i-a felicitat pe toți și le-a dorit succes. Totodată, în discursul său, a menționat că acest concurs este un prilej pentru a promova dragostea de folclorul național, care și ne reprezintă.
Și Dumitru Trifan, șeful Direcției Cultură și Turism Călărași, a mulțumit gazdelor, care i-au primit cu mult drag pe oaspeți și au creat toate condițiile pentru a desfășura concursul la cel mai înalt nivel.
Cei 24 de concurenți, cu vârsta cuprinsă între 5 și 25 de ani, au demonstrat cum știu ei mai bine să cânte la una dintre cele trei secțiuni: estradă, populară, instrumente aerofone.
”Mulți dintre participanți ies pentru prima dată în scenă, de aceea consider că acest concurs este mai mult decât binevenit, fiind un prim pas în lumea muzicii. Cine știe, peste ani, vom auzi de actualii participanți la concurs că au ajuns oameni de vază în domeniul muzicii”, a făcut o remarcă Dumitru Trifan.
Dânsul a subliniat că toți concurenții au venit foarte bine pregătiți, astfel că juriului i-a fost dificil să desemneze câștigătorii. ”Este foarte bine când se întâmplă așa, înseamnă că se muncește”, a conchis șeful Direcției Cultură.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *