VIDEO | Doi tineri din Ungheni au investit banii de la nuntă într-o „afacere dulce”

Captura: protv.md
Captura: protv.md

Ce poti face cu banii de la nunta? Ii vanturi in luna de miere, ii investesti intr-o casa sau ii obligi sa lucreze pentru tine. Doi tineri din Ungheni au decis sa-i toarne in temelia unei afaceri. Cristina si Denis Tanasciuc si-au deschis imediat dupa nunta o patiserie mica si acum ii indulcesc pe oraseni cu prajituri si inghetata. Autoritatile locale i-au premiat ca fiind cei mai tineri si mai inventivi oameni de afaceri din raion.
Totul a inceput de la o nunta vesela, galagioasa si cu invitati generosi. Si asa cum se obisnuieste in Moldova, mirii au adunat o suma frumusica.
Asta a fost acum un an si jumatate. Incet-incet banii pusi in plicuri de rude si prieteni au luat forma unei patiserii de toata frumusetea.
Ca sa nu cheltuie tot deodata, Cristina si Denis au inchiriat localul si l-au amenajat cum i-a dus capul. Nu au chemat mesteri pentru nimic – au lucrat cu mainile lor si… cu ale rudelor.
Era visul Cristinei sa fie patroana unei afaceri dulci – soacra ei care munceste in Grecia la o patiserie, a inspirat-o.
Tot soacra i-a dezvaluit si secretele dulciurilor.
Nu i-a fost deloc usor la inceput.
Acum, insa are o angajata, iar ea manuieste uneltele de bucatarie ca o profesionista.
Si pentru ca a studiat design interior, Cristina a decorat dupa bunul ei plac spatiul care la inceput arata ca un depozit parasit.
Ambianta
Astazi, Cristina si Denis care au 27 si 26 de ani, sunt multumiti de cele realizate. Pentru ca au depus atata suflet in afacerea lor, autoritatile locale i-au desemnat ca fiind cei mai tineri oameni de afaceri din raion, dar si pentru cel mai inovativ start. Rasplata lor cea mai mare este respectul si fidelitatea clientilor.
Totusi, cea mai dulce dintre realizarile lor este micuta Sofia care are 6 luni. Pentru ea muncesc acum. Si planurile lor nu s-au incheiat – vor sa-si amenajeze o terasa mai mare si sa deschida si filiale ale patiseriei pentru ca sa afle cat mai multa lume cat de dulce poate fi o afacere deschisa in luna de miere.
Sursa: protv.md

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *