Horoscop săptămînal. 26 iunie – 2 iulie

Berbec
Fie că eşti singur sau nu, săptămâna aceasta e rost de schimbări şi unele spre bine chiar. Este foarte important să faci tu primul pas spre îmbunătăţirea relaţiei tale, mai ales dacă lucrurile scârţâie între tine şi partenerul de viaţă.
Taur
Săptămâna aceasta e nevoie de mai mult efort din partea ta pentru ca lucrurile să funcţioneze aşa cum trebuie pe plan sentimental. Tot ce trebuie să faci este să renunţi la alte planuri ale tale pentru a te ocupa de partener, copii sau prieteni.
Gemeni
Dacă simţi că partenerul de viaţă te sufocă, încearcă să iei o pauză de la viaţa voastră de până acum şi să te linişteşti. Prietenii sunt soluţia cea mai bună de a ieşi din acest impas, atât tu, cât şi iubitul tău aveţi nevoie de timpul vostru şi doar al vostru.
Rac
Îi cucereşti pe cei din jurul tău fără să îţi dai seama şi e posibil să ai probleme din această cauză fără voia ta. Şarmul tău este de neoprit, iar dacă ai un iubit sau deja o familie, ar putea ieşi scântei. În cazul în care eşti singur, atitudinea ta este numai bună pentru a te cupla.
Leu
Viaţa ta sentimentală traversează o perioadă bună, ceea ce înseamnă că acum te poţi ocupa şi de alte sectoare ale vieţii tale. Împreună cu partenerul tău de viaţă, încearcă să ieştiţi mai mult în oraş şi să socializaţi. Aveţi nevoie de puncte de vedere noi şi de informaţii noi.
Fecioara
Lucrurile merg excepţional pentru tine în dragoste. Spre surprinderea ta, o schimbare pe care ai făcut-o în relaţie ţi-a adus extrem de multe beneficii. Ai parte de linişte şi de mai multă iubire, iar apropierea dintre tine şi partener este vizibilă atât pentru voi, cât şi pentru cei din jur.
Balanța
Eşti mult mai liniştită pe plan sentimental în această perioadă, însă eşti destul de neatentă la viaţa ta de cuplu. Lucrurile merg bine din inerţie sau datorită eforturilor partenerului de viaţă, dar tu nu faci nimic în acest sens. Te bucuri de roade, însă la un moment dat totul se va sfârşi.
Scorpion
Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile. Toate lucrurile care nu funcţionau până acum, deşi ai depus eforturi în acest sens, îşi găsesc rezolvări neaşteptate. Indiferent de relaţia pe care o ai, se întâmplă ceva şi va deveni mai strânsă.
Săgetător
E posibil ca în această săptămână să intervină o răceală între tine şi partener. Acest lucru nu se va întâmpla peste noapte sau din senin, ci vine în urma tachinărilor tot mai prezente în relaţia voastră în ultimul timp.
Capricorn
Se anunţă multă linişte şi iubire în viaţa ta sentimentală în aceste zile. Surprinderea vine pentru că nici tu şi nici partenerul nu faceţi nimic în acest sens. Totul merge de la sine şi nu ai cum să nu te bucuri că vă potriviţi şi completaţi atât de bine.
Vărsător
Astrele îţi recomandă să fii mult mai prezentă în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Această săptămână este decisivă pentru cei care sunt la început de drum, vei fi supusă la numeroase teste şi cel mai probabil vei fi dezamăgită de rezultat.
Pești
Un eveniment care se va petrece în această săptămână îţi va deschide ochii în ceea ce priveşte relaţia cu cei dragi. Îţi vei da seama în sfârşit că nu le-ai acordat dragostea şi atenţia pe care o meritau, însă nu e timpul pierdut pentru a compensa.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *