Horoscop săptămînal. 05 – 11 iunie 2017

Berbec
O săptămână dinamică vizavi de relațiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor sau al rudelor îți poate oferi informații valoroase necesare îmbunătățirii relației cu copiii sau cu persoana iubită. Prudență și discernământ pentru că unii îți pot strica planurile personale.
Taur
Casa și familia îți solicită sprijinul în diverse treburi domestice. Este posibil ca un membru al familiei să aibă probleme financiare și să te roage să-l ajuți cumva. Perioada actuală te predispune la cheltuieli majore, asa încât fii prudent și chibzuiește bine totul.
Gemeni
Foarte importante sunt relațiile cu anturajul apropiat în prima parte a săptămânii. Sunt posibile discuții aprinse și întâlniri cu oameni dragi pe care nu i-ai văzut demult. Vorbește strictul necesar și nu-ți divulga planurile de viitor.
Rac
Sunt posibile îmbunătățiri financiare la locul de muncă. Fie primești salariul, o primă, un favor, fie apar informații deosebite legate de schimbarea condițiilor și creșterea remunerației. Tentația cheltuielilor în avans este mare și păguboasă pe termen lung.
Leu
Ești hotărât încă de la începutul săptămânii să schimbi multe și mărunte în viața ta. Ai suficientă energie ca să observi exact încotro bate vântul schimbărilor deosebite ce vor urma în viața ta. Ești susținut de prieteni, de oameni de bună calitate.
Fecioara
Detașarea de cotidian este evidentă în cazul tău în primele zile ale săptămânii. Posibil să se accentueze niscai probleme de sănătate sau să te gândești la un plan de consultații, analize și informații medicale. Totuși odihnește-te conștient.
Balanța
Prin discuțiile avute cu prietenii în această săptămână este posibil să obții informații utile privitoare la dezvoltarea ta personală și nu în ultimul rând la îmbunătățirea sănătății tale. Însă evită să vorbești despre slăbiciunile tale, întrucât unii pot profita de asta, înțelegându-te greșit.
Scorpion
Ești foarte solicitat în plan profesional, de către șefi și persoane oficiale importante. Dialoguri interesante, propuneri de colaborare sau de a prelua responsabilități profesionale de anvergură pe termen lung. Gândește-te bine înainte de a accepta sarcini noi oricât ar fi de tentante.
Săgetător
Ești animat de gânduri nobile la începutul săptămânii, astfel că dorința de rafinare sufletească, de a dialoga cu oameni erudiți este la cote înalte și ușor de satisfăcut. Relațiile de muncă sunt foarte active, mai ales cele cu șefii și cu alte oficialități din instituții conexe locului tău de muncă.
Capricorn
În primele zile ale săptămânii este rost de a plăti datorii, facturi, servicii și de a relaționa cu instituții financiare. Evită planurile de investiții și cheltuielile nefondate. La serviciu ești solicitat de șefi și colegi, fiind nevoit să rezolvi sarcini diverse în regim de urgență.
Vărsător
Este multă forfotă în relațiile parteneriale. Dialogurile pe teme comune cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri îți vor oferi informații prețioase vizavi de felul în care se pot îmbunătăți aceste teme. Totul este să accepți și opiniile sau doleanțele celorlalți.
Pești
Săptămâna debutează cu multe sarcini de lucru la locul de muncă. Relațiile colegiale sunt anoste, dar printre rânduri poți afla informații interesante vizavi de schimbările care se preconizează în domeniul profesional în care activezi.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *