horoscop săptămînal. 10 – 16 aprilie

Berbec
O săptămână care începe sub auspicii pozitive, cu o încărcătură emoțională suportabilă, dar care îți pregătește surprize în ceea ce privește cheltuielile și nevoia de siguranță. Încearcă să nu îți schimbi felul în care vezi lucrurile doar pentru că așa vrei.
Taur
Nu prea știi ce să faci, încotro să te îndrepți și, mai ales, ce anume să alegi. În această săptămână, tentația este aceea de a te refugia în tiparele ponosite, dezvoltate în trecutul îndepărtat. Nevoia de siguranță materială te poate îndrepta către căi greșite.
Gemeni
Rutina zilnica strictă și bine pusă la punct, respectată, te poate ajuta să depășești fără chin eventuale probleme de sănătate. In definitiv, poate că toate se întâmplă tocmai pentru ca tu să îți demonstrezi credința necondiționată.
Rac
E momentul să te axezi pe nevoile tale, să vezi ce priorități ai și să îți pui la punct planul de atac pentru proiectele tale. Vizate sunt relațiile cu anturajul, aici sunt multe cărți de jucat și multe proiecte de pus pe roate. Nu trebuie decât să fii selectiv și vigilent.
Leu
Încetul cu încetul te ridici, ieși din zona de umbră în care nici nu știi cum ai ajuns. Ideal ar fi să nu lași în urmă situații problematice nerezolvate, iar în ceea ce privește familia, să fi anihilat deja legăturile nocive, cele cu trecutul.
Fecioară
Fii cu băgare de seamă în ceea ce privește restanțele financiare. Nu te culca pe-o ureche, crezând că dacă informația nu a ajuns la tine, atunci ești absolvit de orice vină. Recomandabil este să verifici tot ceea ce ai lăsat de izbeliște în ultima perioadă.
Balanța
De data aceasta, obții finanțare și credit prin intermediul alianțelor și al colaborărilor. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni a avut rolul de a te face să găsești punctele slabe ale istoriei tale. Depinde de tine, însă, ce anume ai înțeles de aici și în ce măsură ai reușit să te îndrepți.
Scorpion
Se pare că te așteaptă întâlniri importante în această săptămână. Chiar dacă simți că tot ceea ce vine din exterior este amenințător pentru tine, s-ar putea să ai surpriza ca ceea ce ți se spune chiar să îți fie de folos.
Săgetător
Începe o perioada propice pentru identificarea și rezolvarea eventualelor probleme de sănătate. În același timp, locul de muncă ar putea deveni locul unde te poți destinde, munca în echipă fiind cel mai bun medicament.
Capricorn
Probabil că te simți destul de singur, dar se poate ca acum să fie o perioadă bună pentru a demonstra că ești organizat și că ai toate detaliile și planurile de rezervă pre-stabilite. Se anunță surprize legate de domeniul imobiliar.
Vărsător
Atenția începe să îți fie îndreptată asupra familiei, iar timpul dedicat căminului sau unei proprietăți imobiliare pe care dorești s-o achiziționezi. Cel mai bine ar fi să îți găsești timp pentru a te ocupa și de tine însuți.
Pești
De departe, sfârșitul de săptămână este cea mai interesantă perioadă, pentru tine. Așteaptă-te fie la o veste care îți va da planurile peste cap, fie la o sumă de bani venită pe neașteptate, din neant.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *