(VIDEO) Ca la doctor. Diagnostic și tratament | Corupția otrăvește viața și trebuie stârpită

Un nou spot cu genericul ”STOP corupției” a fost realizat de echipa ”Expresul”. Oficiali călărășeni de tot rangul și din diferite domenii li se adresează oamenilor din teritoriu: ”Haideți să spunem împreună NU corupției!”.
Spotul începe cu o întrebare simplă, adresată de Nicolae Lupu, șeful Centrului de Sănătate Călărași: ”Ce este corupția?”. Urmează răspunsurile, la fel de simple, dar drept în țintă. ”E flagelul care afectează toate domeniile”, afirmă președintele raionului, Sergiu Artene. ”E un fenomen care ne otrăvește viața”, adaugă Valeriu Gorincioi, directorul Liceului ”Mihail Sadoveanu” din Călărași. ”Corupția aduce subdezvoltare”, susține viceprimarul de Călărași, Victor Ambroci.
Ce-i de făcut? ”Trebuie să luptăm cu corupția!”, ”Să oprim corupția!”, ”Să spune nu corupției!”.
Aceeași soluție, chiar dacă unele cuvinte sunt diferite.
La final, doctorul Nicolae Lupu concluzionează: ”Copiii noștri au înțeles acest lucru!”. Mai rămâne să înțeleagă și adulții.
Anterior, în luna octombrie a anului trecut, echipa ”Expresul” a realizat un spot similar, dar cu apeluri ale copiilor din Călărași.
De notat că cele două spoturi fac parte din proiectul „Transparenţa şi responsabilitatea autorităţilor publice prin activităţi comune ale mass-media şi  ONG-urilor locale/regionale”, realizat de Centrul ”CONTACT” cu suportul financiar al Uniunii Europene. La Călărași, responsabil de implementare este Asociaţia Pedagogilor, Studenţilor şi Elevilor VADEMECUM, în parteneriat cu ziarul EXPRESUL.

 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *