Nu vor să-i prindă Paștele cu gunoiul la poartă

Fotografie simbol

Imagine simbol

Start curățeniei de primăvară la Nisporeni. Un anunț de acest fel a plasat chiar de la o luni, pe pagina sa de facebook, primarul Grigore Robu. Mesajul oficialului a fost însoțit de mai multe fotografii și imagini video, în care sunt surprinși în plin proces de lucru muncitorii Întreprinderii Municipale de Salubrizare din Nisporeni.
Deși timpul ploios și posomorât din ultimele zile nu prea îi predispunea la acțiuni de salubrizare pe nisporeneni, totuși angajații întreprinderii respective au ieșit la treabă cu tot utilajul necesar pentru a aduce în ordine locurile publice din oraș.
”Ne-am propus să începem curățenia de pe acum, pentru ca să reușim să facem tot ce ne-am propus până la sărbătorile de Paște. Ne-a rămas puțin timp, doar o lună, și nu vreau să ne prindă Paștele cu gunoiul în fața porților”, a explicat Grigore Robu.
Marea curățenie a început din centrul orașului, de la monumentul eroilor căzuți pe câmpul de luptă. Primarul i-a îndemnat și pe locuitorii urbei să se alăture campaniei de salubrizare, astfel ca  fiecare să-și facă ordine în fața blocurilor în care locuiesc și în fața porților. ”Doar așa vom avea un oraș mai curat”, a concluzionat dânsul.
Apropo, Întreprinderea Municipală de Salubrizare din Nisporeni atenționează locuitorii orașului să nu dea foc gunoiului, ci să-l stocheze în locurile special amenajate. Ulterior, acesta va fi  transportat la poligonul de stocare a deșeurilor din Nisporeni.
La final, primarul Grigore Robu a atenționat că cei ce nu vor înțelege că trebuie să-și facă ordine în fața porților, vor fi impuși de poliție să pună mâna pe mături și lopeți.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *