Horoscop săptămînal

Berbec
O săptămână dinamică, în care vei începe o reevaluare a tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Este bine să-ți controlezi stările de spirit, să-ți alegi cu grijă vorbele și acțiunile, pentru că există un risc major de a strica, fără rost, multe și mărunte.
Taur
Prima parte a săptămânii te predispune la izolare, discuții tăinuite cu persoanele din mediul profesional și la o regândire a planurilor personale. Se recomandă prudență, indiferent cu cine discuți, pentru că unii au interese total diferite de ale tale, mascate bine cu intenții bune.
Gemeni
Este multă forfotă în segmentul profesional, mai ales în relațiile cu șefii. Ești bine văzut de către colegi, susținut de către șefi, astfel că sunt șanse să obții succese de tot felul în prima parte a săptămânii. Suprize deosebite pot apărea de la și prin prieteni.
Rac
Începând cu această sptămână îți vei revizui toate relațiile profesionale, apoi locul pe care îl ocupi într-o structură profesională și planurile personale pe care le ai în desfășurare. Surprizele pot fi de proporții, astfel că ar fi bine să fii pregătit pentru orice.
Leu
Săptămâna debutează cu aspecte financiare, cel mai probabil cu achitarea unor facturi sau cu regândirea unor planuri de investiții. Traversezi o perioadă favorabilă câștigurilor de la și prin alții, însă evită speculațiile și visarea la descoperirea unei comori ascunse.
Fecioara
În prima parte a săptămânii sunt momente favorabile pentru a pune la punct chestiuni financiare, de genul achitarea unor datorii, verificarea bugetului de venituri și cheltuieli, trasarea unor planuri noi de investiții.
Balanța
Săptămâna aduce tumult în relațiile parteneriale, fiind vorba atât de relația cu un partener de viață, cât și relațiile de colaborare profesională. Răsturnări de situație, aflarea unor aspecte nu tocmai plăcute sau nefavorabile ție și planurilor tale.
Scorpion
Prima parte a săptămânii evidențiază activitatea de la locul de muncă și relațiile profesionale. Se conturează începerea unei etape deosebite, în care vei reevalua toate relațiile colegiale, dar și felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru.
Săgetător
Săptămâna aduce răscoliri sentimentale, astfel că toată atenția și eforturile ar fi bine să le îndrepți spre cei dragi. Sunt posibile discuții aprinse și de aici aflarea unor secrete care să te destabilizeze emoțional. Unele relații se pot destrăma, altele se vor reconfigura.
Capricorn
Eforturile și atenția îți vor fi atrase de către segmentul familial. Este multă forfotă acasă și în relațiile cu membrii familiei, neputând ignora ceea ce se petrece. Începe o perioadă în care se vor relua discuții și acțiuni comune cu membrii familiei.
Vărsător
Se pare că vei relaționa cu multe persoane în această săptămână prin diverse mijloace de comunicare. Schimbul de informații este benefic și pentru tine și pentru ceilalți, însă tu fii prudent și alege-ți vorbele și gesturile cu grijă. Foarte ușor se poate ajunge la conflicte.
Pești
Se întrezăresc noutăți la capitolul financiar, în speță la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Poate fi vorba despre aflarea unor informații privitoare la modificarea condițiilor de muncă, a salarizării sau despre unii colegi.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *