FOTO | Trandafir de la Ungheni. Un ministru face campanie Votului Uninominal la Colegiul de Medicină

Ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Stela Grigoraș, alături de Președintele raionului Ungheni, Ludmila Guzun

Ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Stela Grigoraș a vizitat ieri, 13 martie, Colegiul de Medicină din Ungheni. Printre altele, aceasta a făcut campanie de informare despre importanța Votului Uninominal, o campanie lansată de liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Despre aceasta scrie pe contul său de Facebook, deputatul PSRM, Ghenadie Mitriuc.
Iată mesajul lui integral:
Dragi prieteni,
Ieri, la Colegiul de Medicină din Ungheni, Ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Stela Grigoraș, explica viitorilor lucrători medicali despre ” importanța deosebită” a votului uninominal la alegerile parlamentare, ceea ce este benefic pentru cei care au inițiat această propunere, în loc să spună ce a făcut bun în tot acest timp pentru cetățenii Republicii Moldova Guvernul , pe care ea îl reprezintă, și care a fost ales timp de 5 minute în miezul nopții. Dar după cum știm cu toții, Guvernul n-a făcut nimic altceva decît să majoreze tarifele și a înrăutățit situația oamenilor din Republica Moldova.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *