Au demonstrat cum se iubește la Călărași

imagine-simbol
imagine-simbol

imagine-simbol
imagine-simbol

O inimă, o îmbrățișare, un zâmbet și mărțișoare. De toate au avut parte călărășenii în aceste zile.
Tinerii consilieri locali au demonstrat cum se iubește la Călărași. În dimineața zilei de 24 februarie, de Dragobete, ei au organizat un flash-mob, unindu-se într-o inimă mare în fața primăriei. Astfel i-au îndemnat pe trecători să iubească sincer.
Totodată, au venit și cu mesaje de felicitare pentru fiecare trecător, oferindu-le în dar și câte o îmbrățișare.
De aceeași surpriză au avut parte și consilierii orășenești. Întrucât în acea zi a avut loc ședința Consiliului orășenesc, tinerii consilieri i-au întâmpinat pe toți cu aceeași inimă mare și deschisă, cu mesaje de felicitare și îmbrățișări .
”Au creat o surpriză plăcută pentru fiecare și o atmosferă de sărbătoare”, a menționat  Valentina Stratan, specialist tineret și sport în cadrul primăriei Călărași.
Tot de Dragobete a fost organizat și tradiționalul concurs ”Dragobetele sărută fetele”, unde șase perechi din trei instituții de învățământ din Călărași au arătat cum înțeleg ei cel mai bine dragostea. Toți au avut parte de cadouri din partea primăriei Călărași, dar și de o cină romantică.
Șirul sărbătorilor nu s-a încheiat aici. În dimineața zilei de 1 martie, tinerii consilierii au dăruit câte un mărțișor și un zâmbet fiecărui trecător din oraș. Și angajații primăriei au fost întâmpinați la serviciu cu zâmbete și mărțișoare. ”Chiar se simte primăvara la noi, la Călărași”, a mai spus Valentina Stratan.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *