Vizită de studiu la Ploiești

Fotografie: Facebook.com

Fotografie: Facebook.com

Moment emoționant pentru polițiștii din Nisporeni. Timp de trei zile, în perioada 20-22 ianuarie, 15 angajați ai Inspectoratului de Poliție Nisporeni, în frunte cu șeful adjunct al instituției, Pavel Drăgan, au mers într-o vizită de studiu la Ploiești.
”Am avut parte de trei zile de neuitat, în care am petrecut timpul util, dar și plăcut”, a declarat, după revenirea acasă, Pavel Drăgan. Dânsul s-a arătat mai mult decât satisfăcut de rezultatele deplăsării în România.
”Am avut întâlniri cu reprezentanții administrației publice locale din Ploiești, cu șeful Poliției județene din Prahova, cu reprezentanții Inspectoratului de salvatori și urgență. Am luat cunoștință de specificul activității lor, iar noi le-am povestit despre specificul muncii noastre”, a explicat șeful adjunct al Inspectoratului de Poliție Nisporeni, după care a făcut o precizare: ”La noi, polițiștii sunt militari, la ei – funcționari publici. Respectiv, responsabilitățile de serviciu sunt total diferite. Asta nu înseamnă însă că nu putem iniția o relație de prietenie, care să fie axată pe cunoștințe și experiențe noi pentru ambele părți”.
Apropo, Inspectoratul de Poliție Nisporeni are deja o relație de colaborare cu poliția din Târgu Secuiesc, județul Covasna, România, care a început în anul 2011. Acum, Pavel Drăgan speră la o colaborare la fel de bună și cu polițiștii prahoveni.
De notat că deplasarea polițiștilor din Nisporeni la Ploiești s-a datorat Ludmilei Sfârloagă, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, care le-a și făcut invitația.
Anterior, dânsa s-a aflat într-o vizită la Nisporeni, cu ocazia inaugurării bustului regelui Ferdinand I. Atunci, a avut o întrevedere și cu angajații Inspectoratului de poliție Nisporeni, cărora le-a promis că îi va invita în ospeție. Iată că s-a ținut de cuvânt.
După întâlnirea de la Ploiești, Ludmila Sfârloagă a postat pe pagina sa de facebook următorul  mesaj: ”Am stat și noi de vorbă și ne-am spus păsurile. Ca de la frate la frate. Că dacă nici fratele nu te înțelege, atunci cine?”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *