Oameni care ne-au impresionat în 2016. CĂLĂRAȘI

Mariana EȘANU – CHERDIVARĂ,
participantă la Jocurile Olimpice din 2016
Chiar dacă nu a ajuns pe podium, totuși Mariana Eșanu – Cherdivară s-a afirmat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro la proba sa, lupte libere feminine. Nu s-a dat bătută cu una, cu alta, iar prestația sa a fost remarcată de numeroși comentatori sportivi. A plecat cu capul sus. Mariana este discipola Școalii Sportive de Rezerve Olimpice din Călărași, ea fiind una dintre campioanele pe care le-a dat această instituție.
Cristina SMOLENSCHI,
specialist în atragerea investițiilor la Primăria Călărași
La început de an, scriam despre o pasiune a Cristinei Smolenschi pentru cărțile poștale, pe care le colecționează de la vârsta de 12 ani. Le-a adunat, una câte una, ajungând, în prezent, să aibă în colecția sa aproape două mii de exemplare. Aceasta pasiune a sa a căpătat, la sfârșit de an, un nou aspect. Fiind angajată, între timp, la Primăria Călărași, ea a venit cu inițiativa ca autoritățile să-și creeze mărci poștale personalizate. Decizia a fost deja aprobată și de Consiliul orășenesc.
 
 
Leanca ANASTASIEV,
creatoare de bijuterii hand made
Tînăra de 20 de ani din Călărași a reușit deja, la vârsta ei, să se afirme în lumea modei. A participat, în această toamnă, cu bijuteriile ei unice, confecționate din fire de aur și argint, la prima sa prezentare în cadrul Festivalului Internațional de Modă ”Artpodium”. A obținut locul II la categoria hand made, unde a prezentat colecția accesoriilor de mireasă – Love Sonet. Articolele ei sunt vândute și peste hotarele țării. A reușit deja să-și creeze și propriul brand: Stasya Bijoux.
 
Tudor GUZIC,
tatăl care își crește singur fetița
La cei 24 de ani ai săi, are o poveste de viață, demnă de un film. A fost părăsit, de mic, de mamă, apoi soția sa, dând naștere unei fetițe, l-a părăsit și pe el, și pe copil. Nu a cedat greutăților. Își crește singur fetița, pe Zinica, de la șase luni. Este optimist, iar Zinica îl ajută să meargă mai departe cu capul sus. Cei care-l cunosc spun că e un tânăr responsabil și cuminte. În această toamnă, a devenit și protagonistul emisiunii ”Destine ca-n filme”, difuzată la TVR Moldova.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *