Mesaj pentru Vlad Filat de la un fost coleg de partid

Iurie Toma, președinte al organizației teritoriale Ungheni a PLDM în perioada 2009-2015, și-a amintit, la final de an 2016, de fostul său șef de partid, Vlad Filat.
”Chiar dacă nu mi-a ascultat povețele, chiar dacă a făcut tot posibilul  să mă lovească pe la spate (…), vreau să-i doresc domnului Vlad Filat sănătate, răbdare, putere și la mulți ani”, a postat dânsul pe Facebook.
Iurie Toma a venit și cu unele ”povețe vechi, noi”, explicând oarecum gestul său, dar și făcând aluzie la comportamentul lui Vlad Filat. ”Dacă vrei bani și bunăstare, trebuie să încetezi să mai fii împotriva oamenilor bogați și să nu-i mai consideri dușmani”, a scris dânsul, iar la final a pus o întrebare retorică: ”Unde-s cei care au fost mulți?”.
Reamintim că ”cei mulți” l-au detronat pe Iurie Toma la 14 martie 2015, alegându-și un nou lider, Oleg Belbas, care, peste ceva mai mult de un an, după arestarea lui Vlad Filat, se rertage din PLDM. Pleacă din PLDM și majoritatea primarilor aleși pe listele formațiunii respective, aderând imediat la Partidul Democrat. Pleacă din PLDM și o bună parte din consilierii raionali, și șefi de structuri raionale și servicii desconcentrate în teritoriu.
După o lună de la detronarea sa, pe 16 aprilie 2015, Iurie Toma anunță că părăsește PLDM, numindu-și foștii colegi de partid ”lepre politice, persoane întâmplătoare, împinse forţat şi accidental în politică, profitori, trădători, emigranţi politici, pentru care cetăţenii sînt doar o masă critică pentru a obţine folos şi profituri…”.
Acum, la finalul mesajului său către Vlad Filat, face următoarea concluzie: ”Viața bate filmul”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *