Mărfuri fără acte de proveniență depistate acasă la un bărbat din Pîrlița

imagine-simbol
imagine-simbol

imagine-simbol
imagine-simbol

Angajaţii Secţiei Investigare Fraude Economice a Inspectoratului de Poliţie Ungheni , au depistat, în casa unui bărbat, ieri, 12 ianuarie  produse alcoolice şi de uz casnic fără acte de provenienţă.
Conform site-ului oficial al Inspectoratului General de Poliție: http://igp.gov.md/ , în urma unor percheziţii efectuate la domiciliul bărbatului în vârstă de 43 ani din satul Pârliţa, raionul Ungheni, au depistat 258 de sticle cu bere, 31 de pachete cu detergenţi, 6 saci cu hrană uscată pentru câini, 2 incubatoare electrice şi 6 pachete cu scutece pentru copii. Bărbatul nu a putut prezenta poliţiştilor niciun act de provenienţă a mărfii. Ulterior oamenii legii au constatat că bărbatul comercializa ilegal produsele la domiciliul său.
Marfa a fost transportată în Republica Moldova prin contrabandă din România. Valoarea mărfii constituie 40000 lei.
Pe acest caz, poliţiştii au iniţiat două proceduri contravenţionale. Dacă va fi găsit vinovat bărbatul riscă amenzi de pînă la 3000 lei fiecare şi confiscarea mărfurilor.
Menţionăm că, Poliţia a intensificat activităţile de relevare şi documentare a astfel de cazuri, pentru a nu pune în pericol viața și sănătatea consumatorilor.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *