A vrut să fie polițistă, acum se vede cântăreață

Cântecul ”Iertare”, cântat cândva de Doina și Ion Aldea-Teodorovici, dar  și ”Santa Maria Maggiore”, i-au adus Premiul Mare la unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de la noi – Festivalul concurs internațional de muzică ușoară ”Două inimi gemene”.

Este vorba de Mihaela Stratan din Călărași care, la vârsta de doar 13 ani, a reușit să cucerească publicul.
Este elevă în clasa a VII-a la Liceul ”Vasile Alecsandri” din Călărași. Și mai este elevă la Școala de Arte din Călărași.
”Nici nu m-am gândit că aș putea cîștiga acest premiu. Nu pot să descriu câtă bucurie am simțit atunci, a fost o mare surpriză pentru mine”, a recunoscut Mihaela pentru ”Expresul”. Este primul ei premiu de acest gen, obținut individual. ”În prezent, este cel mai apropiat premiu sufletului meu”, a subliniat.

Mai are și alte premii la care ține mult, dar au fost obținute în duet. Or, Mihaela cântă de la o vârstă fragedă, de la șase anișori.

Apropo, Premiul mare pe care l-a câștigat la secțiunea copii e de 800 de euro. Încă nu s-a gândit ce va face cu acești bani, chiar dacă a trecut deja o lună de atunci. Nu s-a gândit încă nici ce și-ar dori să devină atunci când va fi mare. ”Când eram micuță, voiam să devin polițistă, acum mi-aș dori să fiu cântăreață, dar încă nu știu exact. Timpul îmi va arăta”, spune micuța cântăreață.

Profesoara de canto a Mihaelei, Tatiana Chiriac, are doar cuvinte de laudă în adresa ei. ”Este o fetiță bravo, a înțeles tehnica dezvoltării unei voci și muncește mult, nu doar la școală, dar și acasă”, astfel o caracterizează dânsa.

Festivalul „Două inimi gemene” s-a desfășurat în zilele de 13-14 noiembrie, la Teatrul Național „Mihai Eminescu”. Pe 15 noiembrie, ziua în care s-a născut Doina Aldea-Teodorovici, a avut loc Gala Laureaților la Palatul Național. La ediția din acest an, a zecea la număr, au participat reprezentanți din 13 țări.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *