”Expresul” la muzeu

Mândri de o colaborare ”aprinsă și încinsă”
Zeci de articole din ”Expresul”, înrămate frumos,  și-au găsit locul la Muzeul de Istorie și Etnografie din Călărași.
”Datorită ziarului ”Expresul”, am devenit mai cunoscuți, de noi au început să se intereseze și alte surse media din Republica Moldova. Ce poate fi mai plăcut decât faptul că posturile de radio și televiziune, ziarele sunt interesate de activitatea noastră?”, a explicat muzeografa Mariana Iurcu, ea și inițiatoarea galeriei de articole despre muzeu, care au fost publicate, pe parcursul ultimilor doi ani, în ”Expresul”. Fiecare articol a fost decupat cu grijă și și-a găsit un loc de cinste în holul de aici.
”Această colecție demonstrează încă o dată că Muzeul din Călărași lucrează bine, că despre noi se știe, se vorbește. Și mass-media, și oamenii ne apreciază munca pe care o depunem”, a adăugat Mariana Iurcu.
Din lipsă de spațiu, pe peretele din hol și-au găsesc locul doar câteva articole înrămate.  Angajații de aici dau asigurări că, imediat după renovarea edificiului, când se va extinde substanțial spațiul muzeului, va apărea o galerie mult mai amplă de articole de presă. Deja a fost stabilit locul – pe pereții dintre cele două etaje. Tot aici va fi vernisată și o galerie de fotografii ale personalităților notorii din Călărași.
Referindu-se la colaborarea cu mass-media, Mariana Iurcu  a menționat că ”pentru o instituție publică este foarte important ca activitățile pe care le desfășoară să aibă ecou în presă, astfel ca despre ele să știe nu doar localnicii, ci și toată republica”.
”Ne mândrim că avem o colaborare frumoasă cu ”Expresul”, că putem lăsa în urma noastră amintiri”, a mai făcut o remarcă muzeografa, după care a accentuat: ”Sperăm că vom menține colaborarea aprinsă și încinsă, pentru a promova activitățile muzeului, lucrurile frumoase, persoanele dedicate artei, culturii, tradiției”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *