Tort-salată ”Minunăție”
Ingrediente: 400 g piept de pui, 150 g prune uscate, 2 morcovi, 100 g nuci, 4 ouă, 3 cartofi, 200 g ciuperci șampinioane, 250 g cașcaval, maioneză sau smântână.
Mod de preparare: se fierb morcovii, cartofii și ouăle. Morcovul, ouăle, cașcavalul se dau prin răzătoare, cartofii se taie cubulețe. Se fierbe pieptul de pui și se taie mărunt. Ciupercile se prăjesc în ulei. Prunele uscate se taie cubulețe. Nucile se mărunțesc.
Într-o formă pentru copt se pun rânduri (fiecare rând se unge cu maioneză sau smântână): morcovii, jumătate din cartofi, jumătate din cașcaval, ciupercile, a doua jumătate de cartofi, ouăle, pieptul de pui, prunele uscate, nucile, cașcavalul.
Lasă un răspuns