Percheziții CNA la vămile Leușeni și Sculeni. Activitatea acestora este sistată la moment

Imagine simbol: independent.md

Imagine simbol: independent.md
Imagine simbol: independent.md

(UPDATE 15:39) 30 de persoane au fost reținute până la această ora în cadrul operațiunii de azi de la posturile vamale Leușeni și Sculeni. Este vorba despre 14 vameși, 3 politiști de frontieră, 6 operatori economici și 7 șoferi. Detalii despre operatiune vor fi oferite in cadrul unui briefing care va avea loc astazi la ora 17.00 la sediul CNA, informează deschide.md.
(UPDATE 13:19) Până la această oră, au fost reținute 24 persoane: 13 inspectori vamali, 3 polițiști de frontieră, 4 șoferi și 4 agenți economici, spune ofițerul de presă al CNA, Angela Starinschi. Surse din cadrul anchetei precizează că cei în cauză vor fi plasați în izolatorul Poliției Capitalei, deoarece izolatorul CNA este aglomerat. Reamitim că vămile Sculeni și Leușeni au fost redeschise după ce activitatea lor a fost blocată preț de trei ore de procurorii anticorupție și ofițerii CNA. Operațiunea continuă…
(UPDATE 11:12) Până la această oră, au fost reținute 14 persoane: 10 vameși și 4 agenți economici, potrivit ofițerului de presă al CNA, Angela Starinschi.
Update 11:20 Potrivit ofițerului de presă al CNA, la moment 10 vameși și patru reprezentanția ai agenților economici au fost reținuți pentru 73 de ore. Activitatea vămilor a fost suspendată pentru trei ore, iar acum lucrează în regim normal.
Ora 08:05 Percheziții la punctele vamale Leușeni și Sculeni. Ofițerii și procurorii CNA au întreprins mai multe percheziții la cele două vămi, dar și la domiciliul unor vameși.
Percheziții la punctele vamale Leușeni și Sculeni. Ofițerii și procurorii CNA au întreprins mai multe percheziții la cele două vămi, dar și la domiciliul unor vameși, informează UNIMEDIA
La moment, activitatea punctelor de trecere este sistată, informația a fost confirmată de către ofițerul de presă al Procuraturii Generală, Maria Vieru. Potrivit acesteia, este vorba de un dosar de corupție.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *