O zi a ușilor deschise

niscaniPrimăria Nișcani a organizat o zi a ușilor deschise. În acea zi, schimbul de opinii și experiență a fost la ordinea zilei. Iar autoritățile locale au avut ce arăta și ce povesti. În ospeție le-au venit reprezentanți ai primăriilor Dereneu, Călărași, dar și de la Băhrinești, raionul Florești.
Au fost prezenți și experți de la Institutul pentru Dezvoltare şi Iniţiative Sociale (IDIS) ”Viitorul”, pentru a prelua din cele mai bune practici ale primăriei Nișcani. Este vorba de proiectele: ”Cărăm toată viața pe tălpi geografia locului natal” și ”Colinde, colinde, e vremea minunilor” .
”Oaspeților noștri din acea zi chiar le-au plăcut practicile noastre. Am stabilit cu primăria Călărași să mergem împreună pe la casele gospodarilor să colindăm”, a menționat Petru Sorici, primarul de Nișcani. Dânsul a mai spus că aceste schimburi de opinii și bune practici sunt foarte utile pentru autoritățile publice locale, căci doar așa poți lua cunoștință de cele mai frumoase lucruri care se organizează în diverse localități și chiar prelua din experiența colegilor.
”Satul Nișcani are cu ce se mândri și suntem dispuși să ne împărtășim și cu alții din experiența noastră, la fel cum ne dorim să preluăm și noi din ceea ce pozitiv și interesant de la alții”, a mai adăugat primarul.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *