Horoscop săptămînal. 07 – 13 noiembrie

horoscopBerbec
Acțiunile unei femei tinere te fac să iei o decizie importantă pentru viitorul tău. Miercuri sau joi intri în contact cu niște oameni care îți vor crea o stare de spirit nu tocmai bună și de data aceasta te convingi că trebuie să te îndepărtezi de ei.
Taur
O femeie îți oferă o veste bună în această săptămână. Faci o impresie bună atunci când te prezinți la o întâlnire de afaceri sau la un interviu. Ești foarte atent cu o persoană care ți-a fost alături când ți-a fost greu și care acum trece printr-o perioadă dificilă.
Gemeni
Ești destul de reținut în remarci în această perioadă, pentru că nu vrei să jignești pe cineva. Ești foarte sincer, dar această atitudine s-ar putea să îți dăuneze în afaceri. În weekend vei merge la o petrecere.
Rac
În urma unei întâlniri la care au participat multe persoane cunoști un om care o să îți devină prieten pe viață. Cineva din copilăria ta începe să îți dea semne de viață și îl știi că nu este sincer. Aștepți să vezi ce vrea să obțină.
Leu
Ești foarte sensibil și orice cuvânt nepotrivit te poate face să izbucnești în plâns. Pe de-o parte, îți va prinde bine, pentru că te vei elibera de energiile negative. Veștile bune vin de la o persoană mai tânără din familie.
Fecioara
Ai mari așteptări de la ceea ce urmează să se întâmple în primele zile ale acestei săptămâni. Ai grijă când discuți cu cineva că mai mereu intențiile nu sunt chiar ceea ce par a fi la prima vedere.
Balanța
În săptămâna care se încheie ai tras din greu pentru a termina un proiect și meriți o pauză. Nu trebuie neapărat să pleci undeva departe, ci doar să stai acasa câteva zile și să îți încarci bateriile.
Scorpion
Ți se oferă un motiv foarte bun pentru a amâna o întâlnire programată cu mai mult timp în urmă. Vin în vizită niște prieteni dragi, care s-au mutat din țară de mai mult timp. La birou se anunță mare agitație.
Săgetător
Experimentezi ceva pentru prima oara în viață. Poate fi vorba despre un nou job sau chiar un sport extrem. Trebuie să fii 100% sigur că acest lucru este ceea ce îți dorești, așa că nu te lăsa influențat de nimeni.
Capricorn
Te concentrezi pe un eveniment important pentru familia ta. Ai muncit mult pentru acesta și vrei să iasă totul ca la carte. O femeie care locuiește cu tine sau în apropierea casei tale îți face o surpriză.
Vărsător
Pregătește-te pentru noi oportunități în carieră. Ți se fac propuneri pe care cu greu le poți refuza. Și nici nu trebuie, pentru că rar se ivesc astfel de ocazii. Seara încearcă să stai mai mult pe acasă, pentru ca urmează să primești ceva.
Pești
Te întâlnești cu o rudă, mai tânără ca tine. Persoana aceasta o să îți ofere o lecție importantă de viață. Te impresionează optimismul de care dă dovadă și trebuie să înveți din atitudinea sa.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *