Horoscop săptămînal. 28 noiembrie – 4 decembrie

horoscopBerbec
Ai capacitatea de a vedea posibilități și oportunități pe care alții nu le observă. Încearcă să nu-ți epuizezi energia făcându-ți griji inutile. Mai bine comunică, spune-ți cu sinceritate opinia, arată-ți clar țelurile.
Taur
Oprește-te din cursa nebună și întreabă-te dacă chiar ești mulțumit de linia vieții tale. Dacă răspunsul e negativ, apucă-te și fă schimbările la care te gândesti de ceva vreme. Nu sunt schimbări radicale, însă rezultatele se vor vedea.
Gemeni
Emoții puternice te scot din starea de confort și persoane invidioase încearcă să-ți complice viața. Ai nevoie de un pic de relaxare și de compania prietenilor pentru a-ți reveni. Ascultă-ți un pic și vocea interioara și vei reveni revigorat pentru a face față oricăror provocări.
Rac
Ritmul nebun din ultima perioadă se potolește. Ai încercat să faci multe lucruri în același timp. Ai cerut și ajutorul, dar, din păcate, ești singurul care știe și poate să rezolve problemele. Dacă nu ai reușit, analizează-ți cu atenție și sinceritate acțiunile.
Leu
În plan profesional nu se anunță o săptămână cu noutăți. În sfera personală, vor fi ceva schimbări. Ești mai sensibil în această perioadă, vezi cu claritate care sunt intențiile reale ale celor din jur. Celor apropiați nu te abține să le spui exact ce simți pentru ei.
Fecioara
Câteva oportunități aproape că-ți bat la ușă. Fructifică-le, cât încă poți. Va urma o perioadă mai confuză, în care-ți vei pune la îndoială țelurile. O discuție cu cineva în care ai încredere te va ajuta.
Balanța
Mare atenție la felul în care îți expui ideile; riști să fii înțeles greșit. În rest, viața ta ar fi mai ușoară dacă ai împărți totul, și bucurii, și necazuri, cu încă cineva. De tine depinde să faci asta, mai ales că există cineva interesat.
Scorpion
E o perioadă în care nu pari cea mai implicată persoană. Poate că nu ești suficient de atent, poate că emoțiile sunt prea multe. Cert e că vor fi niște neînțelegeri la serviciu, unde se așteaptă altceva de la tine. Din fericire, totul e trecător.
Săgetător
E o săptămâna benefică pentru contracte și parteneriate. Ai grijă în ceea ce privește împărtășirea informațiilor: cele importante ar trebui să rămână doar pentru tine. În rest, atenție multă, inclusiv în relația de cuplu.
Capricorn
E o săptămână bună mai ales în ceea ce privește sfera financiară, oportunitățile pentru noi investiții. Concentrează-te mai mult la muncă, dar nu uita nici de familie, pe care ai cam neglijat-o în ultima perioadă.
Vărsător
Nu ești în cea mai bună formă; ești mofturos, starea de spirit ți se schimbă des, iar ceilalți nici nu mai știu cum să se comporte cu tine. E o perioadă în care ar fi bine să te gândești de două ori înainte să reacționezi.
Pești
Ești văzut bine în această perioadă. E un moment bun să preiei inițiativa și să faci ceva pentru a-ți îndeplini visurile. Bonus: sunt șanse mari ca în următoarea perioadă să-ți crească veniturile.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *