La studii peste Prut

Imagine simbol: Canal 2

Imagine simbol: Canal 2
Imagine simbol: Canal 2

Cinci elevi din oraşul Nisporeni vor avea ocazia să studieze în Lugoj, notează Redeșteptarea.ro. Aceştia, viitori studenţi la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Europene “Drăgan”, au început cursurile pe 3 octombrie.  ”Proaspeţii boboci care aşteaptă cu ardoare să guste din viaţa de student sînt: Nicoleta Fărîmă, Maria Tutun, Doina Tabără, Ion Ciobanu şi Daniela Buga”, mai scrie Redeșteptarea.ro.
Cu toții sînt entuziasmați. Doina Tabără a declarat pentru același portal: ”Îmi place aici, oamenii sînt primitori şi sociabili. Sînt sigură că mă voi simţi bine pe toată durata studiilor”. Nicoleta Fărîmă a adăugat: “Sper ca visurile pe care le am să se împlinească”.
Înainte de a lua calea spre Lugoj, cei cinci tineri nisporeneni au avut o întrevedere cu primarul de Nisporeni, Grigore Robu. ”Am fost copleșit de emoții, deoarece și eu, la rîndul meu, am beneficiat de o bursă similară. Cu această ocazie, transmitem sincere mulțumiri, din partea părinților, a comunității și a tuturor studenților, Fundației ”Drăgan și Primăriei municipiului Lugoj pentru ajutor și susținere”, a postat dînsul pe facebook.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *