FOTO | Tragedie la Blindești

accident-blindesti
Foto: jurnal.md

UPDATE: Potrivit șefului Spitalului Raional Ungheni, Andrei Alexeev, cele trei persoane transportate la spital au fost internate în secția de reanimare în stare gravă.

„La moment toți trei sunt sub investigație, peste o oră se va afla starea acestora ”.

 
Avea doar 30 de ani. Cu doar două zile în urmă, sâmbătă, jucat o nuntă frumoasă. Azi , va pune panglică neagră la scara casei… Luni dimineață, la 0ra 7.30, și-a pierdut viața într-un grav accident.
Tînăra, în vîrstă de 30 de ani, originară din orașul Ungheni, se deplasa în mașină alături de proaspătul ei soț, cel mai probabil, spre Sculeni. Potrivit lui Nicolae Morașco, șeful șecției de urmărire penală a IP Ungheni, accidentul s-a produs în regiunea satului Blindești.
Conducătorul auto a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a lovit frontal de un Volkswagen, care venea pe contrasens. Tânăra a decedat pe loc . Soțul ei s-a ales cu multiple traumatisme, fiind internat în spitalul din Ungheni. Conducătorul celuilalt automobil, un bărbat în vârstă de 32 de ani, şi pasagerul său, de 35 de ani, sînt internați și ei în spital, cu multiple traumatisme.

accident-blindesti1
Foto: jurnal.md

Toţi trei au fost transportaţi la Spitalul Raional Ungheni în stare gravă.
Potrivit șefului secției de urmările penală, a fost inițiată o cauză penală, privind încălcarea regulilor de circulație, în rezultatul căruia a decedat o persoană. În cazul în care va fi găsit vinovat, bărbatul riscă de la 3 pînă la 7 ani de închisoare cu privarea  dreptului de a conduce pe un termen de 4 ani
Revenim cu detalii.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *